In doi-totul perfect

Atunci cand te implici intr-o relatie alaturi de un partener alaturi de care te visezi ca vei fi pentru tot restul vietii, este bine ca de la inceput inca sa fii si cu bagare de seama si sa iei aminte la unele lucruri care te-ar putea ajuta sa-ti mentii relatie pe un fagas normal, la fel de frumoasa, de atragatoare si de interesanta ca la inceput.

Altfel, daca focul se stinge din inimile voastre, daca pasiunea si farmecul dispare intre voi, alti intrusi pot patrunde intre voi si va pot da peste cap legatura buna creata la inceput. Mai intai de toate, la inceputul unei relatii, nu trebuie sa va lasati familiile sa va dicteze stilul de viata si comportamentul in cadrul relatiei, insa de asemenea nici nu trebuie  sa va bazati doar pe ideile proprii si pe experienta voastra de viata care, de altfel, nu este foarte mare si necesita o imbunatatire.

Majoritatea problemelor pe care le au unele cupluri si motivele pentru care au parte de neintelegeri si se despart la un moment dat, sunt create de catre familiile partenerilor in sine, care se baga pur si simplu in viata odraslelor acestora si le creaza probleme fara numar.

Mai bine ar fi sa va pastrati oarecum familiile la distanta si sa vorbiti putin mai rar sau sa va vedeti destul de des, insa mai bine asta sa se intample undeva la mijloc, sinu pe teren propriu, pentru a nu da frau liber consecintelor negative.

Cateodata este bine sa te si certi. Daca simti ca asta iti face bine si placere la un moment dat, sau daca alt lucru nu poate fi facut pentru ca problemele sa dispara sau sa se rezolve, atunci cearta este cea mai buna solutie, in special daca la finalul ei o impacare dulce este facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top