Siri
Siri

In timp ce Siti este un aisetnt personal inteligent  pentru cei care folosesc smartphone-urile iPhone, acesta se poate conecta de asemenea si la o serie de servicii aditionale online. Asta inseamna ca poate fi foarte eficient utilizat ca o platforma centrala accesibila pentru amuzament si distractie, de pe care poti verifica ultimele scoruri din sport, pot accesa ultimele premiere din cinema in timp real si chiar poti gasi restaurante grozave locale pentru a rezerva cine romantice.

Pentru ca cele mai multe dintre aceste cerinte necesita ca iPhone-ul tau sa recunoasca locatia geografica specifica, vei avea nevoie sa activezi “Location Services” prin accesarea setarilor tale si aploi click pe “Privacy”. Setarea de baza pentru aceasta trasatura este dezactivata, insa acesta este singurul mod prin care poti activa un semnal GPS care sa te ajute la localizare.

Foloseste-te de Siri pentru a stabili relatii cu cotactele tale. Peceptia reala poate fi deseori inselatoare iar trasatura Siri de la Apple asigura o idee de inteles in acest caz. De vreme ce multi useri sunt constienti de faptul ca pot sa raspunda la intrebari, de exemplu, mai putini indivizi au explorat capacitatea sa de stabilire a relatiilor dintre contacte.

Prin activarea Siri si prin explicarea verbala a relatiilor pe care le ai cu cativa indivizi selectati in mod special, poti stabili replici ale relatiilor tale din lumea reala cu contactele din telefon. Odata ce l-ai instruit pe Siri, spune pur si simplu “Da” atunci cand programul te va intreba despre tipul de relatie si astfel acea relatie va fi confirmata si in telefon.

Incarca-ti iPhone-ul mai repede folosind un incarcator de iPad. Este atat de usor sa uiti cum ti se duce de repede bateria la iPhone, asadar vor exista o gramada de ocazii cand vei avea nevoie sa-ti incarci telefonul cat mai repede cu putinta. Exista un truc eficient de folosit pentru incarcarea iPhone-ului tau, de vreme ce un incarcator de iPad poate fi folosit foarte bine pentru incarcarea rapida si mai eficienta a smartphone-ului tau.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.