despre lumea modei

Chiar daca ti se pare ca lumea modei, a designerilor celebri, a modelelor superbe si a hainelor dela branduri de renume este ideala si ti-ai dori cu orice pret sa poti participa macar la vreo prezentare de moda din Milano, din Paris sau din New York, ar trebui sa stii mai intai de toate ca aceasta lume aparent fabuloasa este de fapt plina de secrete si de neajunsuri cateodata.

Designerii platesc celebritatile sa participe la show-urile lor

Celebritatile inseamna acoperire media foarte buna, ceea ce este foarte greu de obtinut daca zeci de prezentari de moda au loc in fiecare saptamana sau chiar in fiecare zi in timpul saptamanii modei dintr-un oras important.

Cu cat mai mare si mediatizata este respectiva celebritate, cu atat mai mult va costa aceasta si cu atat mai mare va fi zarva ce se va face in jurul acesteia si a show-ului la care participa.

Modelele lucreaza pe gratis

Modelele care se afla la inceput de drum lucreaza de cele mai multe ori in cadrul prezentarilor de moda pe gratis, mai ales cand vine vorba despre prezentari de moda mai putin prestigioase si de noi designeri abia lansati.

In schimb, acestea lucreaza degeaba dar le sunt facute plati in produse si in haine de designer, dar de cele mai multe ori acele haine nu sunt atat de interesante pe car ar vrea modelele si nici nu au altceva de facut in privinta asta.

Editorii de moda imprumuta haine si accesorii mereu pentru a purta la prezentarile de moda

 

Cei mai multi dintre editorii de moda nu fac prea multi bani, asadar doar daca nu vin din familii bogate, acestia trebuie sa se bazeze pe imprumuturi si cadorui de la designeri pentru a se imbraca cat mai ok in tipul de haine si accesorii care ar putea face fotografii de street style sa ii pozeze si sa le fie atrasa atentia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.