Ai mai multe șanse să îți faci programări la salon astăzi cu Stailer, decât să îți găsești dragostea adevărată

Se zice că atunci când viața îți dă lămâi faci limonadă. Dar când viața îți dă Stailer, îți faci programări la saloane, “fără număr”, cum spunea un mare artist și filosof contemporan. Ferească sfântu’ cât de chinuitor era să suni la zece saloane, să aștepți în telefon, să-ți mai pună și muzică din aia specifică departamentului tehnic de la net, în surdină. Te lua și somnul și nervii în același timp, deși nu credeai că e posibil așa ceva. Iar mai apoi mai și aveau îndrăzneala să-ți zică “N-avem loc toată săptămâna.” după ce așteptai atâta.

Mai există și alte saloane în orașul tău, știai? Nu știai, fiindcă oamenii sunt ființe ale obiceiurilor și greu se mai aventurează în a încerca lucruri noi. Dacă îi permiți lui Stailer, te ajută să obții o programare la salon chiar și astăzi!

Tu și Stailer o să fiți un match made in heaven!

Ceea ce cauți se află de cealaltă parte a fricii. Permite-ți în viață să încerci lucruri noi, fiindcă ele sunt cele ce te ajută să evoluezi, să ieși din stagnare, să descoperi informații interesante și să înveți să le aplici zilnic. Cunoști și tu câțiva stiliști pe care îi frecventezi cu sfințenie. Însă nu mereu se pliază pe disponibilitatea ta, fiindcă îți vine să crezi sau nu, mai există și alți clienți. Așadar, uneori când suni un stilist, nu sunteți pe aceeași pagină. Nu sunteți nici măcar în aceeași librărie. Lumile voastre nu se intersectează mereu, iar tu trebuie să aștepți momentul potrivit pentru schimbările dorite asupra aspectului tău fizic.

Accesând www.stailer.ro și folosind filtrele motorului de căutare, platforma îți arată toate saloanele din orașul tău ce au locuri libere. Orașele în care Stailer activează momentan sunt Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Oradea și București. Deși se zice că în iubire trebuie să faci compromisuri, când vine vorba de transformările look-ului nu mai este cazul. Orice ți-ai dori din sfera hair & beauty, poți avea parte de un moment de răsfăț chiar și astăzi. Noaptea, iubirea și vinul nu îndeamnă la nimic cumpătat, dar dragostea ta pentru Stailer îți va aduce echilibrul de care aveai nevoie. Va fi love at first appointment și nu te vei mai uita înapoi la sunatul către salon. Aici afli tot ce trebuie să știi.

All you need is Stailer!

Ca să obții o programare nu îți trebuie neapărat un cont, însă acesta te va ajuta ulterior cu mai multe aspecte. Celebrul Elvis Presley spunea în cântecul sau “Wise men say only fools rush in”. În iubire trebuie să-ți iei și capul cu tine, dar când vine vorba de urgențe stilistice, rapiditatea cu care poți obține o programare la salon poate face diferența dintre o prezență fenomenală și una numai bună de mers în piață după cartofi.

Stailer este conceput atât pentru femei cât și pentru bărbații ce știu că poți găsi iubirea adevărată și-n supermarket, deci trebuie să arăți bine chiar și atunci. De fapt, 2% dintre oameni își găsesc jumătatea acolo, deci scoate punga cu pungi, alege una-două, aranjează-te rapid și fugi și fă-ți cumpărăturile săptămânale.

Îndrăgostiții știu cel mai bine cum e cu uitarea, fiindcă odată ce îi prinde love bug-ul deodată dau covorul cu mopul, aruncă lingurița în coșul de gunoi, se pornesc să pună farfuria în dulapul de haine, aspiră peluza și lucruri de genul. Este perfect normal, de aceea Stailer te menține cu picioarele pe pământ. Ai pățit cu siguranță să uiți de programările tale, spuneai “Oops! I did it again.” și astfel îți pierdeai locul, posibil chiar definitiv, fiindcă stiliștii sunt și ei oameni și nu acceptă astfel de lucruri. Contul creat pe Stailer îți trimite chiar și remindere pentru fiecare programare la care dorești să îți setezi acest serviciu.

Intră și tu pe www.stailer.ro și te vei îndrăgosti iremediabil de această platformă. Dacă vrei mai multe informații poți scrie la support@stailer.ro. Spor la programări porumbeilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top