In cele ce urmeaza voi enumera o serie de cateva alimente care te vor ajuta sa te mentii in forma si sa iti hidratezi in mod corespunzator corpul, la nevoie.Acestea merita un loc pe masa ta, in fiecare zi, pentru ca sunt modalitati usoare, sanatoase si gustoase de a avea grija de organismul si fizicul tau. Asa ca profita cat de mult poti de beneficiile lor.

Suc de sfecla pentru rezistenta

S-a descoperit faptul ca aceasta radacina de leguma rosie poate fi foarte eficienta in sporirea energiei, mai mult decat cafeina chiar, si cu mult mai sanatoasa oricum. Aceasta leguma rosie poate fi consumata atat fiarta in salate si dressinguri pentru alte mancaruri, cat si ca bautura sau ca smoothie impreuna cu alte legume si frcute, pentru un plus de energie si pentru a-ti creste nivelul rezistentei.

Miere pentru vigoare

S-a descoperit faptul ca a consuma miere in loc de zahar inaintea unei competitii sportive sau a unor astfel de intrecerei referitoare la rezistenta oamenilor ce participa la ele este un plus.

Mierea alimenteaza puterea atletilor si le ofera o mai mare energie decat zaharul, care oricum nu este sanatos si poate cauza alte afectiuni organismului. Acest indulcitor natural creste de asemenea puterea, vigoarea si rezistenta corpului unui individ si ii da o energie mai mare decat da ciocolata unui copil.

 Proteina de mazare pentru a intarzia oboseala musculara

Proteina din mazare a generat de-a lungul vremii un mare zumzet in comunitatea de nutritie a sportivilor de pretutindeni. Este foarte bogata in proteine si este recomandata a fi consumata de catre acestia pentru ca le creste nivelul energiei in corp, dar mai ales pentru ca le intarzie oboseala musculara cauzata de antrenamente, exercitii si alte activitati fizice intense pe care trebuie sa le depuna sportivii. Arginina din pudra de mazare a foset indicata inca de mult timp pentru cresterea imunitatii si de asemenea ajuta la scaderea pierderilor de calciu din organism.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.