Societatile cooperante

Aceste societati sunt de fapt niste grupuri de oameni care combina resurse pentru a impartasi bunuri si servicii, cum ar fi mancare, adapost, sanatate etc. Pot exista asemenea centre si in zona ta de resedinta si nu stii de asta.

Casele cooperative asigura un sentiment de comunitate in timp ce iti permit totusi sa traiesti intr-un oras sau intr-o zona urbana(poate chiar in acelasi oras in care te afli deja).

Aceste comunitati impartasesc treburi casnice cum ar fi curatenia si cumparaturile zilnice, si adesea schimba obligatiile legate de mese, asadar este posibil sa ai parte de o noapte pe saptamana in care sa gatesti pentru toti ceilalti alaturi de un partener.

Mesele sunt servite de obicei impreuna, cu toate ca membrii acestor comunitati au de obicei programe si activitati diferite de efectuat la fel cum acestea exista si intr-o comunitate obisnuita, membrii fiind intotdeauna liberi sa faca ce vor.

Aceste comunitati sunt o modalitate excelenta de a reduce costurile si de a trai cu un simt al comunitatii. Unele asemenea comunitati au dezvoltat si un simt al datoriei la fel de bine, cum ar fi reciclarea, sau sustinerea cauzelor caritabile, ceea ce poate face viata mult mai revigoranta.

Comunitatile internationale

Acestea sunt mama tuturor alternativelor de viata. Exista o comunitate acolo undeva pentru toata lumea, trebuie doar sa-ti gasesti una care sa te intereseze.

Unele sunt mai ciudate decat altele, si in altele vei fi nevoit sa tii garda sus pentru eventuale comportamente ciudate, insa a te alatura unei comunitati de acest gen iti poate schimba viata foarte repede si usor.

Comunitatile pot fi axate pe religie, nuditate, extra-terestri, abilitati de supravietuire, culturi diferite, traditii si multe alte variatii de crezuri interculturale.

Satele traditionale

Satele native ofera un ultimatum in sansa de a tine pasul si de a experimenta experiente culturale diferite. Daca esti acceptat, poti trai ca acum multe decenii in urma. A avea parte de conversatii blande, usoare, a privi cerul si a prevesti vremea. Oamenii din aceste sate traiesc intr-un timp diferit de al nostru, probabil unul mai sanatos decat al nostru.

A pescui, a vana si a gati sunt activitatile permanente pe tot decursul unei zile. La fel ca petrecutul timpului cu ceilalti, invatatul, spusul de povesti, jocul cu copiii. Poate parea ca uneori nu este altceva de facut decat de a manca, de a spune povesti de a te juca, dar vei putea de asemenea sa inveti si o limba noua si o serie de abilitati si trucuri despre cele ale vietii daca tot esti acolo.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.