amintiri nuntaamintiri nunta

Pentru ca vin la nunta ta si petrec alaturi de tine, dar te ajuta si cu banii si cu prezenta lor acolo, oaspetii tai merita ceea ce este mai bun, dar nu numai referitor la mancare si la bautura sau la atmosfera de petrecere propriu zisa, ci referitor la mici amintiri drafute, mici suveniruri care sa le aminteasca de cuplul proaspat casatorit si de frumosul eveniment la care au fost prezenti.

Pentru acestia, pentru prietenii tai dragi, familie si cunostintele familie, nasilor si fiecaruia dintre voi in parte, micile marturii de nunta cumparate, comandate sau create handmade sunt cele mai frumoase lucruri ce ar trebui sa se reagseasca pe mesele din sala de evenimente in care are loc petrecerea. Orice ai alege sa pui pe masa drept marturii de nunta, trebuie sau cel putin ar fi dragut sa fie personalizat cu numele mirilor si cu data nuntii sau poate si cu tema petrecerii in sine.

Unele marturii de nunta pot fi reprezentate de mici plantute de bambus sau de alte floricele sau lastari in mici ghivece, prajituri norocoase dulci cu ravase in ele cu biletele diferite, evantaie de mana in culorile temei nuntii, mici vaporase frumos create sau mici cutitase pentru prajituri (in forma de inima, daca se poate).

Fa cumparaturi in zona de party a magazinului tau favorit si achizitioneaza niste mici pungute sau saculeti pentru bomboane, cele din organza sunt ideale pentru a aseza mici dulciuri in ele. Umple-le cu una dintre urmatoaele tipuri de ciocolatele sau bomboane de ciocolata sau colorate si leaga-le mai apoi cu o fundita draguta si personalizeaza totul cu o eticheta cu data nuntii si numele mirilor:

  • Ciocolatele ambalate
  • Migdale sau alune invelite in cioco
  • Jeleuri colorate si gumate
  • Bombonele colorate
  • Bomboane mentolate sau dropsuri
  • Banuti de cioco

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.