atractii Mauritius

De vreme ce este cunoscuta pentru productia sa masiva de zahar, insula Mauritius este de asemenea cunoscuta si pentru productia sa de rom. Vizitatorii pot face o vizita la distileriile sale renumite in mod international si sa se bucure de privelistile care inconjoara plantatiile de zahar. Mergi la una dintre degustarile de rom din cadrul unei distilerii si bucura-te de o masa delicioasa la restaurantul L’Alchemiste din Distillery.

Turistii merg de asemenea si sa vada La Vallee des Couleurs pentru a se bucura de privelistile spectaculoase pe care terenurile insulei le ofera: munti, vai, lacuri, cascade, auri si stanci minunate. Poti afla despre peisajele vulcanice in timp ce poti lua notite despre flora interesanta si despre fauna regiunii. Exista multe activitati de efectuat in parc si care sunt perfecte pentru toate varstele.

Insula Mauritius este casa celor mai spectaculoase creaturi in lume. Crocodile and Giant Tortoises Park and Nature Reserve cuprinde cea mai variata gama a vietii salbatie de pretutindeni  si este renumit in mod international drept un loc grozav in care poti sa te bucuri de viata si de salbaticie indiferent de varsta. Parcul este popular printre familii, si este situat intr-o padure umeda. Vizitatorii se pot bucura de vederea crocodililor din Nil sia broastelor testoase uriase care sunt protejate in timpul excursiei acolo de turisti.

Poti vedea de asemenea in cadrul Gradinilor Botanice Pampelmousses si o gama variata de nuferi de apa si alte exemple graitoare ale florei locale. Oricine este interesat in gradini si in plante, va descoperi ca Mauritius este un loc extraordinar printre toate gradinile botanice din lume. Te poti plimba prin aceste gradini minunate care sunt situate langa Muntii Moko si poti vedea toate acele cascade uimitoare de acolo.

Mauritius este locul perfect pentru a merge sa vezi balenele imense. A fi martor la migratia acestor creaturi gigantice in timp ce traverseaza Oceanul Indian este un eveniment rar si captivant. Pentru turistii care isi doresc sa mearga mai aproape de aceste creaturi minunate, inotul langa delfiniii din apa oceanului este o activitate de asemenea populara in Mauritius.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.