bancuri
bancuri

Si celebritatile sunt oameni si ele fac glume ca si noi, uneori mai bune si uneori chiar fiind ascultate de toata lumea si fiind recunoscute prin valuri de rasete si de situatii amuzante. Printre glumele vedetelor, se numara si urmatoarele.

 • Daca te lasi de fumat, de baut si de femei nu traiesti mai mult…doar ca ti se pare ca timpul trece prea incet. (Clement Freud)
 • Ceausescu si Gorbaciov sunt invitati la un dineu alaturi de presedinti ai altor tari. La dineu cei doi observa ca toate tacamurile sunt facute din aur. Cei doi isi propun sa fure macar o lingura. Gorbaciov: -Dragii mei, uitati-va la aceste tablouri frumoase si valoroase… Toti se uita si in acel moment baga repede o lingura in buzunar. Ceausescu: -Vreti sa fac un numar de magie ? Toti: DAAA !!! – Bine! Uite! Iau lingura asta de pe masa, o bag la mine in buzunar si o scot din buzunarul lui Gorbaciov… ::)))
 • Examen oral la facultate, profu super-dur. Intra primul student.

  Profu` il intreaba: -Sa zicem ca esti intr-un tren,e foarte cald, ce faci?

  Studentul: -Deschid geamul.

  Profu: -Cu ce viteza intra vantul in compartiment?

  Studentul: -Nu stiu;

  Profu: -Ne vedem la toamna! Povesteste studentul cand iese afara la ceilalti .. Intra Andreea Marin. ..aceeasi intrebare, raspunsul: -Dau bluza jos..

  -Dar inca e cald, zice profu’

  -Dau fusta jos..

  -Dar inca e cald ..

  -Dau tot jos..

  -Dar daca tot e cald?

  -Poa` sa ma f**a tot compartimentu; dar io geamu nu-l deschid

 • Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Caciun. Copilul pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
  Buuuuun, vine Mosu’, copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste… o balega.
  Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul: “Mai, eu am primit un trenulet, da’ nu e prea mare, o masinuta, da’ nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da’ e cu lapte si fara alune…” si asa mai departe.

  Optimistul rade incantat: “Mai, eu am primit un cal, da’ nu-l gasesc!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.