bani multibani multi

Nu ma compar cu ceilalti din jur. Intotdeauna vei intalni oameni care castiga mai mult decat tine, care chletuie mai multi bani decat tine si care traiesc foarte diferit fata de tine. Si este absolut normal. Incearca sa intelegi ca nu poti castiga toti banii din lume; doar vei fi prins in cursa non-stop pentru bani si bunastare. Obisnuinta de a-ti stabili asteptarile financiare pe baza succesului altora nu este un lucru sanatos si ar trebui sa stopezi acest lucru cat de repede posibil. Nu ma compar niciodata cu nimeni si nu imi pasa cat de mult castiga alti vecini sau colegi.

Banii nu aduc fericirea. Daca as castiga mai multi bani, as fi fericit. Nu, nu-i asa. Daca nu esti fericit cu un dolar in buzunar, atunci nu vei fi nici cu o suta de dolari. Bunurile materiale aduc satisfactie pe moment si implinirea dorintelor, in timp ce prietenii, familia, comunicarea si distractia sunt lucrurile care conteaza cu adevarat.

Hai sa stabilim ceva: satisfactia si fericirea nu sunt egale. Doar pentru ca nu iti permiti sa-ti cumperi lucruri costisitoare, asta nu inseamna ca nu poti fi fericit. Atunci cand ai suficient pentru a trai bine, nu va motivul pentru care ar trebui sa fii nemultumit legat de acest lucru.

Banii nu aduc pacea si linistea sau sanatatea. Banii multi mereu inseamna multa munca si munca peste program chiar. Cercetarile stiintifice au demonstrat faptul ca cei care castiga mult sunt mai expusi la emotiile negative decat cei care fac mult mai putini bani.

Exista posibilitatea sa trebuiasca sa dai acei bani multi pe spitalizari si medicamente pentru a-ti reface sanatatea stricata din cauza castigului de multi bani multi. Tine minte ca multe afectiuni si boli sunt nevindecabile si ca va trebui sa traiesti cu acestea pentru tot restul vietii tale. Chiar vrei asa ceva? De asta nu ar trebui sa ne pese de bani.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.