Brandurile si conexiunea cu clientii acestora

A face o conexiune cu clientii intr-un domeniu plictisitor este un lucru destul de greu de realizat, insa se poate face si asa ceva, tocmai pentru a da un start afacerii si pentru a realiza cevace alte companii concurente nu au reusit sa faca pana in momentul de fata. Daca a ta companie nu se afla pe o nisa a vreunei industrii creative, asta nu inseamna ca nu poti crea o legatura intens emotionala cu clientii tai.

Va trebui poate doar sa lucrezi un pic mai mult pentru a-ti da seam ace ar putea capta atentia publicului si pentru a ii castiga increderea. O conexiune emotionala buna vine din autenticitate, insa de asemenea vine si dintr-un interes comun si impartasit. Atat Always, cat si Wistia au in campaniile lor publicitare un interes comun cu ail or fani si public.

Always vinde produse feminine, asadar sprijinul si sustinerea femeilor tinere este o potrivire foarte buna si usoara. Wistia este o companie de video hosting, asadar educarea  prin cadrul unui clip publicitar este cea mai buna si naturala modalitate prin care isi poate apropia publicul. In industriile plictisitoare, pentru companiile care isi doresc sa sape putin mai adanc pentru putin interes comun si de asemenea sa isi foloseasca un pic personalitatea, exista la fel de multe oportunitati pentru a realiza o conexiune emotionala.

Ai putea incepe prin capitalizarea  Ian Lurie’s Random Affinities pentru a identifica posibilele interese ale clientilor tai. Tot ceea ce ai nevoie sunt 2 idei intamplatoare care sa nu aiba neaparata legatura cu brandul cu exceptia faptului ca impartassc un interes comun cu audienta.

Este o modalitate grozava de a le demonstra clientilor tai ca ai personalitate si datorita acestui fapt lucrezi la stabilirea unei legaturi emotionale cu publicul. De asemenea, poti crea o conexiune emotionala prin implicarea, atat on si offline, in lucruri din afara nisei tale de expertiza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top