libertatelibertate

Motivarea de sine este o parte indispensabila din viata cuiva care vrea sa ajunga de succes pentru ca te va inspira chiar si atunci cand lucrurile nu par sa mearga in directia dorita. Binenteles, este grozav daca ai o persoana care pate fi drept model pentru tine.

Si totusi, niciodata nu ar trebui sa incerci sa repeti experientele altora. Ai parte de o gramada de caracteristici si de trasaturi care te fac unic in felul tau si este foarte necesar sa ramai cu acestea atunci cand cauti sa iti duci la bun sfarsit visele pe care le ai.

Ca regula, ne comparam in mod constant cu cei din jurul nostru si tindem mereu sa credem ca sunt cu mult mai buni decat noi. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care trebuie sa le evitam daca vrem sa devenijm mult mai independenti.

Exista anumite perioade din viata noastra cand inca depindem in mod financiar de parintii nostru sau de rudele noastre care ne ajuta. Pentru cei mai multi dintre noi, este perioasa perfecta cand putem inca sa obtinem o gramada de bani de care avem nevoie si mai mult de atat, nici nu trebuie sa facem nimic pentru acest lucru. Datorita acestui lucru ar trebui sa apreciem mai mult fiecare minut din copilaria noastra si odata ce incepem sa crestem sa incercam sa ne castigam proprii bani de care sa ne folosim mai apoi.

Mai devreme sau mai tarziu vom deveni adulti si vom inceoe sa ne castigam singuri banii. Dupa mine, in copilarie ar trebui sa invatam cum sa valorificam banii inca de la o varsta mica pentru a fi capabili mai tarziu sa ne putem imbunatati independenta si libertatea. Inca de cand incepem sa fim responsabili din punct de vedere financiar, vom avea parte de un sentiment foarte bun de satisfactie personala.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.