Cand eram mici, tatii nostri ne sfatuiau sa nu urmarim a fi cu cei mai draguti sau mai populari baieti de varsta noastra, pentru ca infatisarea frumoasa paleste treptat iar nimanui nu-i va pasa de pozitia sociala a cuiva din tinerete dupa ce se termina liceul.

Ei voiau sa apreciem acei baieti calzi, inteligenti si loiali, si cu toate ca ne-am petrecut o buna bucata din timpul facultatii si apoi in anii de dupa facand exact opusul, pana la urma am realizat ca tatii nostri aveau dreptate tot timpul si acum ma pot bucura de beneficiile nesfarsite de a fi cu un baiat de treaba, grijuliu si iubitor.

Cu toatele vrem sa ne gasim niste parteneri cu niste calitati minunate, insa unele atribute, cum ar fi aspectul fizic si pozitia sociala, par sa fie mult mai valorificate decat altele. Insa pe langa aceste calitati exista unele subapreciate care fac din partenerii nostri niste suflete pereche grozave.

Dorinta de a imparti mancarea

Prin “a imparti” mancarea, vreau sa spun ca acesti baieti te vor lasa sa gusti din farfuriile lor la restaurant sau acasa pentru ca mancarea are un gust mult mai bun atunci cand persoana pe care o adori se poate bucura de ea la fel de mult.

Par ciufulit

Este pur si simplu adorabil si foarte dragut un par ciufulit. Ai mai cunoscut vreodata un baiat cu un par mai rebel, ca si cum s-ar fi trezit de dimineata asa cu el, care sa nu fie atat de simpatic?

Bunavointa de a urmari cu tine show-uri pe care tu le iubesti

Poate ca nu este un mare fan al serialului “Sex and the City”, “Girls” sau “Hannibal”, insa va sta cu tine si va urmari un episod(sau poate trei) daca telecomanda este la tine cateodata.

Un simt asemanator al umorului

Daca esti foarte sarcastica, poate ca nu vei vrea sa iti dai intalniri cu cineva care considera asta drept cea mai joasa forma de haz. Daca iti place umorul de prost gust, este important sa fii cu cineva care poate aprecia imbecilitatea la fel de mult. In acest fel, va veti putea delecta cu acelasi tip de filme si show-uri, si veti putea impartasi aceeasi ura fata de alte tipuri de umor.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.