Ce ar trebui sa faca o femeie pentru binele ei

Sa-si cumpere un aparat de curatat fata

Deci nu ai de ce sa nu o faci. Cumpara-ti un aparat pentru curatat fata. Seamana cu un vibrator electric in forma de periuta de dinti, insa este pentru fata, si iti curata de zece ori mai bine tenul decat mainile tale sau orice alta lotiune, solutie, dischete sau demachiant ai folosi. Fiecare fata frumoasa are asa ceva, de aici si secretul. Odata cumparat nu vei mai da inapoi, si nu te vei mai uita ca a costat ceva bani, pentru ca merita.

Scapa de “grasimea sociala”

Acel prieten plictisitor al fostului tau iubit care a vrut intotdeauna sa o faca cu tine care iti da mesaje incontinuu? Nu-i mai raspunde la ele! Acea fata ciudata care iti tot posteaza pe timeline tot felul de prostii? Da-i unfriend! Pastreaza-ti un grup restrans de prieteni pe care stii ca te poti baza si care iti sunt aproape. Pe restul da-i la o parte. Nici macar nu iti sunt prieteni.

Inceteaza sa-l mai judeci pe logodnicul ratat al prietenei tale bune

Poate ca nu ti-a placut faptul ca ea se intalnea cu un prost, dar acum, odata ce s-au logodit, nu mai ai voie sa-ti bagi nasul si sa-ti dai cu parerea in legatura cu felul cum se comporta. Ea il iubeste. Poate ca este mic de inaltime si poarta tricouri polo, insa daca a vrajit-o si ea il iubeste atat de mult, ar trebui sa ii dai pace. Pana la urma ea traieste cu el, si nu tu!

Cumpara-ti un pat matrimonial

Daca nu ai facut asta deja, este ceva ce trebuie sa faci cat mai repede, pentru ca se merita sa te lafai intr-un pat “king size”, si nu sa dormi intr-un pat ca de camin, mic si ingust. Dupa ce vei face asta, te vei simti dintr-o fetita care dormea in patul sau de acasa, intr-o femeie adevarata, care isi permite cate ceva si stie ce e mai bine pentru ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top