Prima intalnire este o intalnire decesiva in orice relatie de aceea este important sa alegi locul perfect. Daca esti lasat sa decizi tu iata cateva locuri in care unei fete iar placea sa mearga iata cateva din aceste locuri.

Totul depinde si de anotimpul respectiv vreme. Daca afara eset cald si frumos poti alege niste locuri in aer liber. Atatea terase sunt deschise in timpul verii asa ca ai avea de unde sa alegi. Este de preferat sa alegi o tereasa nu foarte zgomotoasa adica aproape de strada. Cu siguranta aveti multe lucruri sa va spuneti chiar de la prima intalnire si galagia v-ar deranja.

De asemenea poti alege o plimbare in parc mai ales un parc plin de flori. Femeile adora florile asa ca ar fi frumos sa stati pe banca, eventual mancati si o inghetata si asa puteti vorbi in liniste.

Un alt loc putin mai indraznet dar nu exclus la prima intalnire este o piscina in aer liber. Acolo va puteti relaxa amandoi, servind o bautura rece. De asemenea puteti conversa in timp ce stati la plaja.

Nici o plimbare la mall nu ar strica la o prima intalnire. Femeiele adora mall-ul. Puteti servi o bautura sau chiar sa mancati ceva impreuna.

Un alt loc pentru o prima intalnire ar fi si o sala de cinema. Mai ales daca stii ca este un film dragut poti apela si la acesta metoda.

De asemenea poti alege si un loc foarte frumos special pentru tine, de exemplu un lac. Cu siguranta un peisaj superb o va impresiona.

Probabil si ideea unui picnic i-ar surade, in natura ,aer curat amandoi pe aceiasi patura stand de vorba. Ce poate fi mai minunat?

O cina romantica o va da pe spate cu siguranta. Este nevoie de mai multa pregatire dar cu siguranta va merita sacrificiul. Poti alege un restaurant mai spectaculos sau de ce nu la tine acasa.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.