Introvertitii sunt niste persoane foarte diferite de ceilalti din jur. Tocmai de aceea acestia sunt foarte bucurosi atunci cand vine vorba despre a petrece timpul de unii singuri. Se umplu de energie si devin foarte recunoscatori pentru faptul ca sunt lasati in pace.

Nu au parte de invitatii intr-o noapte de vineri sau sambata? Nimic mai ok. In timp ce majoritatea oamenilor ar fi ingroziti si poate ca ar deveni depresivi din cauza faptului ca nu pot sa aiba parte de activitati de socializare in weekend, introvertitii sunt deja pe faza si fericiti cu acest lucru, dar mai ales gata de a mai viziona unul dintre filmele pregatite special pentru asa ceva.

Asta, sau deja acestia sunt intr-o excursie sau cu bicicleta pe undeva, citind intr-o biblioteca, gradinarind sau citind poezii ciudate intr-o cafenea. Cel mai bine este sa iti amintesti si tu ca a fi singur nu este egal cu singuratatea. Ideea este ca introvertitii au nevoie de timp de unii singuri pentru ca ei sa-si poata conserva energia.

Asta nu inseamna ca sunt si singuri tot timpul. Introvertitii au nevoie sa-si echilibreze timpul petrecut de unii singuri cu timpul petrecut cu ceilalti, sau altfel pot pierde alte perspective si puncte de vedere sau conexiuni si relatii cu cei din jur.

A lua cina singur are o reputatie atat de nasoala, nu?

Doamne fereste sa mananci de unul singur fara a avea macar o alta persoana langa tine! Pentru cei mai multi dintre introvertiti, luatul mesei de unul singur este o experiemta relaxanta si o buna oportunitate de a avea parte de o masa pe cinste si in liniste. Sa va iasa din minte ca a manca de unul singur este un lucru rusinos sau mai putin normal, pentru ca a avea parte de o masa buna in liniste este cel mai bun lucru ce ni s-ar putea intampa tuturor.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.