Google este motorul de cautare cu cel mai mare succes si care este cel mai utilizat de catre cei care navigheaza pe net in fiecare zi, pentru afaceri, pentru placerea proprie, pentru a gasi informatii, pentru a asculta muzica, pentru a viziona filmele si multe altele. Insa, Google se pare ca are si alte avantaje pentru cei care stiu cum sa se foloseasca de el. Pe langa toate cele enumerate mai sus, motorul de cautare mai face o serie de trucuri demne de un magician.

Cu ajutorul acestuia poti descoperi datele in care are loc premiera vreunui film la care vrei sa mergi numaidecat. Doar trebuie sa scrii in bara de cautare numele filmului urmat de cuvantul “premiera”, si vei afla intr-o secunda ceea ce iti doresti(de fapt, in functie de calitatea si viteza netului tau). De asemenea, poti folosi Google drept ghid tv atunci cand vrei sa vezi ceea ce va urma la televizor sau cand se va mai difuza un anumit serial favorit.

Daca vrei sa mananci sanatos si sa incepi poate sa tii si un regim, atunci Google te poate ajuta sa te decizi ce vrei sa mananci, in functie de cate calorii, cati carbohidrati si cate proteine are fiecare fel de mancare. Trebuie doar sa introduci fraza “pizza vs. prajitura cu fructe”, de exemplu, in bara de cautare iar Google iti va arata cam cat de sanatoase sunt cele doua alimente si cam cat rau iti pot face.

Daca esti pasionat de muzica si ai artisti preferati sau ai auzit o piesa tare la radio a unui artist mai necunoscut si ai vrea sa vezi ce alte piese mai are acesta, atunci Google iti va oferi un playlist cu piesele respectivului artist. Trebuie doar sa introduci termenul “cantece Shakirei” si te vei afla imediat in fata a catorva zeci de titluri de cantece ale acesteia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.