Multi apeleaza la operatii estetice deoarece nu sunt multumiti de aspectul lor fizic sau doresc sa il imbunatateasca .Altii il iau ca pe un moft sau de ce nu un rau necesar .Persoanele care nu sunt multumite cum arata ,si fac o operatie pentru infrumusetarea unei parti din corp trebuie sa fie constiente ca nu vor arata precum niste vedete .

Trebuie sa fim constienti ca orice interventie chirurgicala are un risc ,iar persoanele care sufera de anumite boli precum diabet,artita,afectiuni pulomonare ,hipertensiune arteriala nu prea pot apela la aceasta interventie. Nici pentru cei fumatori nu este recomandat. Trebuie sa fii constient ca la orice operatie estetica implica si un risc deoarece pot aparea si efecte secundare.

Un lucru de care se tem multe persoane sunt cicatricele care pot sa ramana dupa operatii.Multi se bazeaza pe indemanarea medicului aceasta fiind o greseala.Acest lucru nu depinde de doctorul respectiv ci de genele pacientului. In urma unei operatii de acelasi fel unui pacient poate sa-i ramana o cicatrice vizibila iar altuia sa nu-i ramana niciun fel de semn.

Exista multe operatii estetice care au desfigurat persoane chiar si  vedete la propriu.Un lucru deloc de neglijat este calificarea medicului care te va opera.Este bine sa stii ca medicul tau este specializat in chirurgie plastica si reparatorie.

Cei care fac  operatie de liposuctie trebuie sa stie ca daca nu tin o dieta corespunzatoare grasimea poate aparea in cantitati mici in locul unde a fost facuta interventia,si in cantitai mai mari in alte parti ale corpului.

De asemenea nu trebuie sa ii ascunzi medicului nicio afectiune pe care o ai .Este important sa specifici si daca iei pastile pentru slabit deoarece  corpul reactioneaza diferit la anestezie.Pot aparea probleme cardiace si niciun medic nu s-ar risca in asa fel .

Nu trebuie sa apreciezi o operatie in functie de pretul ei .Nu trebuie sa te duci la medicul care opereaza cel mai ieftin dar nici cel care opereaza cel mai scump nu iti poate oferi siguranta dorita .Este bine sa nu pui un pret pentru interventiile pe corpul tau !

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.