Grecia plaje
Grecia plaje

Grecia este recunoscuta pentru frumusetile sale naturale, pentru punctele de atractie printre acre se afla si plajele sale minunate, cu nisipuri fine, ape turcoaz si peisaje spectaculoase. In cele ce urmeaza, va voi enumera o serie de plaje splendide din Grecia care merita vizitate si apreciate asa cum se cuvine.

Plaja Simos, de pe insula Elafonsios, este ideala pentru oamenii carora le place sa meraga la plaja, sa se bronzeze, dar si sa priveasca si sa fie priviti, dar si pentru cei care vor sa aiba parte de multa distractie si timp de relaxare din plin. Este o plaja foarte bine organizata cu umbrele de soare, sezlonguri, baruri minunate pe plaja si cateva taverne in apropiere. Distractie din plin si voie buna pentru toata lumea!

In Antipaxoi vei regasi plaja Voutoumi, o mica intindere de nisip fin si de ape turcoaz inconjurate de dealuri verzi luxuriante care se intind in toata zona pana in mare. De vreme ce Antipaxos este o mica insula cu aproximativ 60 de rezidenti permanenti, nu exista hoteluri sau locuri in acre sa stai cazat, insa nu lasa asta sa te opreasca din a vizita plaja Voutoumi. Este un adevarat paradis pe pamant!

Petrece-ti toata ziua stand pe plaja si explorand viata subacvatica de acolo, si ia masa intr-unul dintre micile restaurante sau taverne care servesc fructe de mare proaspete. Insa, ia in calcul faptul ca pe aceasta plaja nu se face nudism. Luna iulie este cea mai buna perioada in care poti vizita plaja Voutoumi astfel incat ai timp suficient sa strangi bani pentru excursia ta in acest loc minunat.

Poate una dintre cele mai frumoase plaje si care iti pot taia respiratia, de oriunde de pe aceasta planeta, Porto Katsiki din Lefkada este ca niciunde altundeva de pe aceasta planeta mare. Cu o briza constanta si cu o temperatura a apei medie, stancile inalte si amenintaroare, dealurile de pe care poti plonja in apa si nisipul alb si fin de aici fac acest loc sa iasa in evidenta mai mult decat orice alt loc de pe planeta.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.