fluturii dragosteifluturii dragostei

Binecuvantati sunt cei care si-au gasit dragostea adevarata si mai fericiti sunt cei care reusesc sa se tina de ea si sa pretuiasca acest dar. Cum nu toata lumea are parte de aces dar, sunt persoane care nu isi dau seama sau nu apreciaza valoarea sa, incat sunt destul de multi care au trecut peste acest sentiment si nu au stiut sa ramana un cuplu. Considerat a fi un test, sentimentul de a fi un cuplu si de a te astepta sa fii iubit de cineva este un sentiment minunat si necesita o sarbatorire pentru aceasta comuniune.

Cateva citate celebre despre cupluri

  • “Te iubesc fara sa stiu cum, cand sau de unde. Te iubesc pur si siplu, fara probleme sau mandrie. Te iubesc in acest fel pentru ca nu cunosc un alt mod de a iubi, dar in acest lucru nu sunt eu, incat simt mana ta pe pieptul meu, atat de intim chiar si atunci cand adorm te am aproape” – Pablo Neruda.
  • “Poti sa vezi locul in care amprentele tale se odihnesc, in care sarutul tau inca este de neatins si in care soaptele tale dulci inca se aude la infinit. Este locul in care o parte din tine va fi mereu o parte din mine” – Gretchen Kemp.
  • “Unul din toate lucrurile pe care le fac toata ziua este sa iti spun ca te iubesc neconditionat pentru ca este cel mai dulce lucru pe care il pot face. Este partea mea preferata din intreaga zi pentru ca meriti toata dragostea pe care ti-o pot oferi.” – Nathan Tweed.
  • “Atunci cand realizezi ca urmeaza sa iti petreci intreaga viata alaturi de cineva, iti dai seama si iti doresti ca restul vietii tale sa inceapa cat de curand posibil.” – When Harry Met Sally

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.