tinerete fara batranete
tinerete fara batranete

Intr-un studiu din anul 2014, suplimentele de colagen lichid Pure Gold Collagen au fost administrate unor femei timp de 60 de zile. La final, s-a putut observa o imbunatatire a uscaciunii pielii si a fermitatii acesteia. Un studiu despre Pure Gold Collagen publicat in acelasi timp a demonstrat imbunatatiri in ceea ce priveste ridurile, uscaciunea si liniile fine la femeile tratate timp de 60 de zile cu acest supliment lichid. In anul 2012, un studiu a fost publicat  de catre producatorii BioCell Collagen.

26 de femei au luat capsule BCC cu continut de colagen de pui hidrolizat timp de 12 saptamani de doua ori pe zi. Cu toatele au avut parte de imbunatatiri in ceea ce priveste hidratarea pielii, repararea liniilor fine si a ridurilor.

Exista de asemenea si alte studii care demonstreaza beneficiile hidrolisatilor de colagen in imbunatatirea artritei reumatice si a osteoartritei. Oricum, mai multe studii efectuate in cazul suplimentelor de colagen lichid sunt necesare pentru a demonstra dovezi si mai adecvate ale beneficiilor asupra pielii.

Nu exista prea multe informatii asupra sigurantei proteinelor hidrolizate pentru consumul oamenilor, astfel ca riscurile nu sunt cunoscute. Riscurile potentiale ale suplimentelor de colagen lichid includ si sensibilitatea la mancare, alergii sau alte reactii adverse  la colagen, aditivi sau la contaminatori necunoscuti. Oricum, nici unul dintre studiile clinice revazute n-au raportat vreo reactie neplacuta sau efecte adverse sau secundare, nici nu au fost mentionate in feedbackurile consumatorilor asupra produselor.

Din lipsa de informatii suficiente, inainte de a lua aceste suplimente priveste la lista de ingrediente si descopera cat de multe informatii iti doresti inainte de a le administra. Suplimentele dietetice sunt puse in circulatie de FDA. Oricum, informatiile privind siguranta lipsesc de regula de pe produsele dietetice pentru ca nu sunt atat de dovedite din punct de vedere medical cum sunt de exemplu medicamentele. Poti descoperi informatii generale mai multe in legatura cu intelegerea suplimentelor dietetice pe website-ul Institutului Natonal de Sanatate.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.