celebritati Craciuncelebritati Craciun

Atunci cand esti o vedeta cu un stil de viata glamorous, felul in care sarbatoresti Craciunul trebuie sa se incadreze perfect in stilul tau de trai si cu banii pe care ii ai. Starurile faimoase de film si cantaretii de pretutindeni pot fi oricum de la creativi si extravaganti si pana la linistiti si privati cand vine vorba despre sarbatorirea zilelor de sarbatoare. Acestia ii trateaza pe cei iubiti cu vacante exorbitante, le ofera cadouri super scumpe si petrec din greu. Uite cateva lucruri pe care celebritatile adora sa le faca in ziua de Craciun.

Masina de lux drept cadou

Cu toate ca Mariah Carey si Nick Cannon poate ca nu mai sunt impreuna, acestia au stat unul cu celalalt si s-au bucurat unul de celalalt destul de mult timp. In anul 2011, Nick i-a daruit sotiei Mariah un Rolls-Royce Phantom care a costat aproape o jumatate de milion de dolari, de Craciun.

In acelasi an, Beyonce a decis sa actualizeze colectia de masini a sotului ei Jay-Z cu un Bugatti Veyron de 2 milioane de dolari. Aceasta a pregatit darul in avans si a trebuit sa astepte tot anul pana sa i-l dea sotului ei. Paris Hilton a primit o masina drept cadou de Craciun de asemenea: un Bentley Continental GT cu interior incrustat cu diamante, in valoare de un sfert de milion. Doar ca, acesta a fost un cadou pe care si l-a oferit singura.

Timp de calitate petrecut cu familia

In fiecare an, Fergie de la Black-Eyed Peas merge impreuna cu familia sa intr-o excursie privata unde fiecare dintre acestia se bucura de felurile traditionale gatite de mama lui Fergie. Kelly Clarkson este o persoana care se bucura de Craciun de asemenea. Aceasta iubeste sa petreaca timpul alaturi de familia ei, de sotul si de copiii ei. Acestia deschid ca toata lumea cadouri de Craciun si au parte de momente placute impreuna.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.