Probabil de multe ori va certati pe aceasta tema. Singuri acasa, plictiseala si decideti sa va uitati la un film .

O decizie grea intradevar pentru ca amandoi aveti gusturi diferite. Tu vrei sa vezi un film romantic cu o poveste de dragoste minunata , rl vrea sa vada un film de actiune. Ce faceti atunci? Cine cedeaza primul ? In primul rand trebuie sa stabiliti niste reguli .

Este de preferat sa faceti cu randul daca data trecuta el s-au uitat la un film de dragoste cu tine acum e de preferat sa te uiti tu cu el la un film de actiune . Daca nu ajungeti la o intelegere stabiliti o astfel de regula . Intr-o zi anume va uitati la un film pe care il prefera el iar in alta zi va uitati la filmul ales de ea. Chiar daca nu te incanta ideea unui film de actiune macar vei fi feircita ca esti langa iubitul tau, deci poti rezista.

De asemenea sunt importanti si actorii daca lui nu-i plac anumiti actori incearca sa alegi un film caruia macar actorii sa-i placa . Unii chiar nu se pot uita la un film chiar daca aceasta este foarte frumos daca joaca un actor pe care nu il plac absolut deloc.

Conteaza si foarte mult dispozitia pe care o aveti in ziua respectiva . De exemplu daca sunteti foarte fericiti nu alegeti un film cu o poveste trista . Se stie ca femeiele sunt foarte sensibile si cu siguranta vor varsa cate lacrimi . Si tu trebuie sa o inveselesti bineinteles.

Un film e mai placut atunci cand rontaiti ceva in pat , seminte ,pop-corn , alune orice .

Prin urmare poti urmari un film cu iubitul/ iubita daca stiti sa va intelegeti si sa cedati . Sunt o multitudine de filme la care ar trebui sa va uitati amandoi macar o data in viata .

 

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.