Cum ne stricam casatoriile

Lasam ca intimitatea fizica din relatiile noastre sa se diminueze

Viata devine agitata. Oamenii incep sa se simta epuizati. Acestia uita sa se uita in ochii partenerilor de viata, sa se mai sarute pasional, sa se tina de mana sau doar sa se mai atinga din cand in cand. Aceasta lipsa de intimitate fizica poate duce la ideea ca partenerul de viata nu te mai iubeste.

Intimitatea fizica cu cineva pe care il/o iubesti este hrana si alifie pentru suflet. Aceasta intareste si strange legatura dintre doi indivizi care se afla intr-o relatie. Asadar, pastreaza intimitatea vie in relatia ta. Exerseaza, repeta, apropierea cu celalalt. Citeste carti pentru a mentine focul aprins in continuare. Mergi si discuta cu un consilier marital daca simti ca nu mai merge treaba pentru a va ajuta sa va reveniti si sa va reinnodati relatia.

Esuam in a ne cunoaste in profunzime partenerul de viata

Fara o evolutie a relatiei voastre, casnicia voastra se va duce pe apa sambetei. Aminteste-ti ca, daca vei vrea sa iti creezi o relatie foarte buna, sa gasesti aurul ascuns, va trebui sa cercetezi mai adanc si sa sapi alaturi de partenerul tau. Problemele si conflictele sunt oportunitatile tale de a te scufunda in sufletul partenerului, de a planta seminte noi si de a creste mai apoi impreuna cu casatoria voastra.

Apropierea schimba totul in partenerul si in relatia voastra si apropie totul ca niste ochelari minunati de scufundator si explorator. Prin apropiere, vei continua sa descoperi noi lucruri in fiecare zi, doar cu ajutorul sotului/sotiei tale. Asta va transforma relatia voastra intr-o legatura care nu se destrama niciodata si in ceva nou, proaspat si intotdeauna captivant.

Aceste obiceiuri dintr-o casatorie sunt subtile si cateodata sunt silentioase. Lasate libere sau sub nesupraveghere pentru mult timp, iti vor distruge casatoria. Fa-ti un obicei din a te privi pe tine insuti si pe cum ai putea sa devii mai bun, si de asemenea fa asta si pentru relatia voastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top