Daca nuantele de ruj mat stinse nu se incadreaza chiar in stilul tau, da-ti cu corector pe buze si apoi aplica o nuanta mai luminoasa de ruj mat. Asta va arata foarte bine la femeile care au deja buze mai pline si la fel de bine merge si cu zonele fetei tale care trebuie scoase in evidenta, cum ar fi pometii si ochii. Este atat de usor sa faci o miscare gresita cand vine vorba despre aplicarea unui asemenea tip de ruj mat, incat ar trebui sa fii destul de atenta.

Credeti sau nu, a avea un ruj murdar poate fi destul de atragator. Aceasta tehnica, la fel ca tehnica nuantelor mai stinse de ruj, merge foarte bine pentru nuantele putin mai roz decat tonul pielii tale. Doar trebuie sa aplici rujul, fara contur de buze si fara a crea volum prea mare. Este ok, chiar de dorit, sa ratezi cateva locuri de pe buze pentru a crea un efect mai sexy, mai increzator.

Un aspect semi-pur al buzelor este considerat a fi foarte sofisticat si elegant. Este si foarte usor de creat. Trebuie doar sa aplici o nuanta mai inchisa, semi-nud de ruj mat, ca o nuanta fructata, si apoi trebuie sa il intinzi foarte bine.Va crea un efect destul de dramatic fara a fi foarte tipator. Acest aspect semi-nud pe buzele tale este grozav pentru iesirile in oras sau pentru ocaziile formale.

Poti obtine un look mai excentric, mai agresiv, prin alegerea unei culori mai inchise pentru buzele tale, nuante ca gri sau mov inchis. Acest look este grozav pentru a pune in contrast buzele tale cu restul fetei, incluzand linia pometilor sau ochii stralucitori.

O nuanta inchisa de ruj mat este cel mai greu de intretinut, asa ca foloseste-o cu grija. Momentan, look-ul mat pentru buze este destul de popular. Fie ca rujul mat ramane un reper de frumusete, fie ca nu, acesta este un foarte bun mod prin care sa iesi in evidenta.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.