Cum sa recunosti un infidel

Este parca un pic prea fericit

Da, afrodiziacul unui infidel este un lucru real, potrivit ultimilor cercetari. Fie ca triseaza la un test sau isi inseala partenerul de viata, a scapa usor de ceva imoral ii face pe barbati de fapt sa se simta foarte bine. Asta e chiar culmea!

A slabit

Oricum, stresul pe care il cauzeaza ingrijorarea de a nu fi prins poate cantari foarte mult asupra unui tip, sau mai bine zis ii poate schimba greutatea corporala, deoarece intotdeauna se va stresa si va incerca sa se furiseze pentru a nu fi prins asupra faptului. Oricum, vina nu este singurul lucru care poate favoriza o scadere brusca in greutate. Daca tipul care inseala vrea sa-si impresioneze si cealalata iubita, atunci va slabi pentru ca va vrea sa faca asta, mergand la sala sau alergand.

Este inginer

Barbatii care lucreaza in IT sau pe post de ingineri sunt mai predispusi sa incerce sa decodeze o alta femeie, in afara de tine, daca intelegi ce vreau sa spun. Poate ca a alege un tocilar care se simte recunoscator ca ti-o trage nu este cea mai buna decizie pana la urma. Si in acest tip de barbati se poate ascunde un soi de incornorati.

Este foarte incantat in legatura cu nunta unui prieten

Binenteles, poate ca prima data va fi blocat in a-l primi pe acest prieten al sau spunandu-si juramintele, sau mai degraba sa se imbete cu el ca in vremurile bune, insa cu adevarat, vrea de fapt sa se cupleze cu una dintre domnisoarele de onoare ale miresei. Exista studii ale caror rezultate dezvaluie ca mai multi inseala la petrecerile de nunta, decat la petrecerile de burlaci. A-ti gasi un iubit care nu are prieteni, poate ca este o solutie mai buna, in acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top