Grupurile de prieteni care merg la diverse evenimente doar pentru a sta pe tusa si a vorbi despre lucruri pe langa subiect sunt greu de atras intr-o alta conversatie de catre alti oameni. Daca va trebui sa aduci in discutie subiecte pe care oamenii din afara grupului tau de prieteni poate ca nu le vor intelege imediat sau poate ca nu vor fi foarte incantati in legatura cu a vorbi despre asta, macar fa un efort si explica-le despre ce este vorba sau contextul in baza caruia ai introdus acea conversatie.

Ai fi putut sa stai la fel de bine si acasa alaturi de prietenul tau cel mai bun si sa vorbesti nimicuri cu acesta, daca tot nu socializezi in vreun fel si nici nu dai semne de prietenie si de abordabilitate. Asa ca fii mai politicos si alatura-te grupurilor de discutii diverse, pentru ca nu vei avea decat de castigat.

De asemenea, daca te afli deja in cadrul unui grup ce poarta o conversatie pe un subiect anume, si daca alta persoana incearca sa se alature grupului pentru a-si da cu parerea, ai grija sa incluzi acea persoana in discutie. Doar in cazul in care acea discutie este extrem de personala nu ar trebui sa mai participe nimeni la ea, altfel fa tot posibilul sa castigi si altti participanti in cadrul grupului tau de discutie.

Daca nu vei da semne de prietenie si de accept in cazul in care o alta persoana are bunavointa de a participa la o conversatie, atunci vei fi catalogat drept inchis la minte si axat doar pe grupul tau de prieteni. Altfel este ideea unei persoane din afara care vine si isi expune parerea in mod clar si succint. Aceasta persoana va putea veni cu idei noi, nestiute de altii si va face ca totul sa para si mai interesant decat este.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.