O despartire nu este tocmai o perioada foarte buna din viata oricarei persoane. Desi se spune ca orice sfarsit are si un nou inceput parca nu iti prea vine sa crezi. Iata cateva metode ca sa treci mai usor peste o despartire.

Multi se intreaba daca sa rupa totul definitiv sau se ramana prieteni definitiv. Acest lucru depinde doar de voi doi.  Cel mai bine este sa pastrezi o distanta fata de partener macar pana sa racesc sentimentele iar dupa puteti stabili daca ramaneti prieteni sau nu.

Evita sa dai vina ba pe tine ba pe el. Cu siguranta ati gresit amandoi si este bine sa analizezi situatia cu sinceritate si asa vei sti ce greseli sa nu mai faci pe viitor in urmatoarea relatie.

Lasa de o parte momentele frumoase si amintirile. Evita sa te gandesti prea mult la asta alfel nu vei putea uita usor.

O alta problema destul de serioasa sunt si prietenii comuni. Ce facem cu ei, cum facem?  Daca nu vrei sa va intalniti prea des atunci prietenii vor stabili intalniri cu fiecare separat.

Nu arunca fotografiile sau cadourile de la el doar pune-le undeva unde sa nu le vezi o perioada mai mare de timp. Cu siguranta peste ceva timp iti vei aminti cu drag de ele.

Evita sa te gandesti ca te vei impaca cu el. Gandeste-te ca e o despartire definitiva si acum este momentul sa iti dovedesti tie cat de puternica esti.

In aceasta perioada este important sa faci ceea ce iti place, sa iesi cu prietenii, sa faci curatenie orice te face sa uiti.

Nu incerca sa privesti experienta asta ca ceva negativ sau sa te gandesti ca o sa iti gasesti mai greu un partener acum . In niciun caz, trebuie sa fii optimista pentru ca un sfarsit inseamna si un inceput nou.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.