lentile contactlentile contact

Una din cele mai mari nevoi ale societatii este sa ne preocupam de ceea ce avem noi mai scump si anume vederea, care ne ajuta sa dam o culoare a ceea ce ne inconjoara, motiv pentru care este bine sa mergem la medicul oftalmolog cel putin o data pe an.

Se considera ca oamenii sunt predispusi sa aiba probleme de vedere si din cauza mediului in care lucreaza sau in care isi desfasoara activitatea, motiv pentru care cei mai multi ajung sa poarte ochelari de vedere.

Cum noile tendinte sunt mereu in schimbare si se apeleaza la unele dintre cele mai noi tehnici, oamenii au ajuns sa isi doreasca sa renunta la ochelarii de vedere si sa opteze pentru lentilele de contact, care le ofera acelasi avantaj, mai mult sau mai putin real, privit din perspectiva comoditatii. Astfel,unii nu isi doresc sa poarte ochelari si opteaza pentru lentile, pentru ca nu sunt la fel de inestetice si au acelasi efec, facilitand si corectand defectul de vedere.

Lentilele de contact-avantaje

Unii dintre noi considera ca aceste lentile permit un camp vizual mai mare decat ochelarii, ceea ce este drept. Faptul ca nu afecteaza vizibilitatea prin cadre sau ca nu se aburesc la diferentele de temperatura confera un avantaj mai mare, fata de obisnuitii ochelari.

Sportivii sau vedetele sunt cele care apeleaza de cele mai multe ori la lentilele de contact, pentru ca sunt foarte practice, si nu se sparg la contactul cu solul, pentru ca este imposibil ca in cadrul unor activitati acestia sa pice de pe nas.

De asemenea, mai sunt si acele lentile care schimba culoarea ochilor, reusind sa iti confere culoarea pe care ti-o doresti si sa fii mai placut. Tot in aceasta categorie, a avantajelor includem si faptul ca unele lentile de contact corecteaza mai bine unele probleme oftalmologice, precum astigmatismul si se pot asorta mau usor cu fiecare stil de viata.

 

 

By admin