Unele dintre noi sunt se simt mai bine in postura de femei singure, independente(nu spun ca celelalte nu ar fi independente), fara nimeni pe cap si ce stiu sa aiba grija de ele singure si sa faca ce le taie capul cand le taie capul.

Acestea au motive bine intemeiate pentru care nu au nevoie de nimeni in viata lor si pentru care nu se implica in relatii mai serioase, si nu, nu pentru ca nu pot fi iubite sau pentru ca nu au nevoie de iubire, ci pentru ca pur si simplu asa vad ele viata mai bine. Nu trebuie sa tina cont de nevoile si de suferintele nimanui, nu trebuie sa datoreze nimanui explicatii si nici nu trebuie sa se scuze pe urma unui lucru mai ciudat pe care l-au facut.

Femeile ce prefera sa stea singure poate ca au fost impreuna cu cineva la un moment dat, insa pe parcursul acestei relatii si-au dat seama ca este mai bine pentru amandoi, dar mai ales pentru ele, sa isi petreaca timpul singure decat in cuplu. Hai sa recunostem! De cele mai multe ori, a fi singur este mai distractiv decat a fi legat de cineva, fie si doar printr-o simpla(sau mai complicata) relatie.

Uneori aceste femei prefera sa nu iasa pe afara, in oras sau in alte locuri atunci cand este vreme mai rea, desi daca ar fi fost cu cineva, acel cineva le-ar fi impins de la spate sa faca ceva in loc sa leneveasca acasa. Dar totusi, atunci cand ies la petreceri, mai bine nu ar fi facut-o pentru ca de cele mai multe ori nu mai ajung sa-si aminteasca ceea ce au facut atunci si acolo sau cum au ajuns in cele din urma casa.

Nimanui nu-i prea place sa iasa cu la intalniri cu vreo fata care de fiecare data cand merge la vreo distractie se imbata, lesina sau nu masi stie de ea. Cel putin, acestea nu vor ajunge sa ii judece pe barbatii care fac acelasi lucru, pentru ca se afla in aceeasi pozitie. Exista si lucruri bune legate de acest aspect, se pare.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.