ziua ta
ziua ta

Atunci cand ziua ta de nastere cade intr-o zi de sarbatoare importanta, se spune ca ar trebui sa fie cel putin un pic mai diferita fata de toate celelalte zile ale anului. In loc sa te superi ca trebuie sa sarbatoresti ziua de nastere tot in cadrul unei zile de sarbatoare mari, ai face bine sa te bucuri mai mult, pentru ca esti considerat/a special/a fata de restul lumii.

Mai bine foloseste aceasta chestie in favoarea ta. Toata lumea va fi gata sa se distreze si va fi mai mult decat fericita sa includa si ziua ta printre ceea ce mai este de sarbatorit in ziua respectiva. Cum iti vei sarbatori ziua de nastere depinde de tine, insa uite cateva idei daca nu stii d unde sa incepi.

Mergi in Times Square

Aceasta este o idee clasica potrivita pentru oricine isi doreste. Daca iubesti aglomeratia si lumea zgomotoasa, muzica live si temperaturile cand reci, cand calde, te poti indrepta catre Times Square pentru a vedea cum se dau artificii de Anul Nou de exemplu. Economiseste niste bani prin evitarea de a te caza undeva in oras si mai degraba pune bani deoparte doar sa calatoresti pana acolo cu propria masina. Ar trebui sa ajungi acolo mai devreme si sa te imbraci bine, dar mai ales sa iti iei toata gasca cu tine.

Mergi intr-un restaurant nou deschis in oras

Este un nou an, asadar de ce sa nu incerci si un alt restaurant daca te-ai saturat deja de toate cele vechi? Fie ca ai auzit de un nou loc deschis unde poti ajunge la jumatate de ora de ondus sau fie ca este un loc mai langa locatia ta pe care doresti sa il incerci, cheltuieste un pic si bucura-te de o masa buna si mai scumpa decat de obicei.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.