curatare jgheaburi
curatare jgheaburi

Curatarea jgheaburilor este probabil si o treaba destul de periculoasa. Daca ai ocasa mai mare si mai complexa, ar fi mai ok sa lasi curatarea jgheaburilor in seama profesionistilor de la o companie de servicii de curatare. Cat de des trebuie sa cureti aceste jgheaburi pentru a nu avea probleme mai tarziu?

Nevoia curatarii jgheaburilor

Daca nu exista copaci care sa atarne peste casa ta, probabil ca jgheaburile casei tale nu ar avea nevoie niciodata de curatare-insa este totusi o idee buna sa te urci pana acolo si sa le verifici o data pe an cel putin. Daca ai niste pomi ale caror frunze se scutura si cad foarte usor deasupra casei tale, ar trebui sa cureti jgheaburile casei cel putin o data pe anotimp sau chiar de mai multe ori.

Cat de des trebuie sa le cureti depinde doar de cat de multe frunze cad pe acestea. Daca ai o gramada de pomi mari in jurul casei , este cel mai bine sa investesti in niste plase pentru jgheaburi, care sunt special create pentru acoperirea jgheaburilor si care permit patrunderea apei, insa tin gunoaiele la distanta.

Motive bune pentru care sa cureti jgheaburile

Jgheaburile sunt proiectate astfel incat sa indeparteze apa de ploaie de pe casa asfel incat sa se scurga pe sol. Daca nu iti vei curata jgheaburile casei in mod regulat, acestea s-ar putea infunda sin supraincarca-facand din asta mai multa munca pentru tine-si posibil rezultand in dezastre serioase asupra casei tale.

  • Apa poate cadea exact deasupra jgheaburilor serios infundate si apoi se poate prelinge de-a lungul exteriorului jgheabului si rostogoli pe partea laterala a casei, cauzand pete, mucegai si in cele din urma putregai si mizerie.
  • Daca buralnul este infundat, apa se poate aduna in mijlocul jgheabului cauzand indoirea si o curgere a apei asemenea cascadei care poate crea si mai multe daune casei tale.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.