piese automobile
piese automobile

Cea mai importanta ramura economica este cea a industriei automibilistice, care in ultimii ani a ajuns sa aduca cele mai mari venituri la economia internationala, si de ce nu nationala, a fiecarei tari in parte. Cu totii stim de taxele extrem de ridicate la inmatricularea unui autoturism si cu siguranta am auzit de noile scumpiri ale pieselor acestora.

Privita dintr-un punct de vedere, industria automobilistica este in crestere, motiv pentru care cei mai mari producatori de autoturisme de la Audi, BMW si pana la Dacia adopta politici de dezvoltare care mai de care mai noi, pentru a-si asigura fluxul de clienti. Astfel, cele mai mari afaceri care au la baza piata automobilistica se desfasoara in hale de productie de sute de metri, motiv pentru care si numarul de angajati este mai mare. Din siguranta pentru sanatatea anagajatilor, cei mai multi proprietari de astfel de afaceri adopta cele mai noi mijloace care sa asigure o productie in linie la cele mai inalte standarde.

Siguranta si calitatea produseleor sunt unele dintre cele mai importante premise care asigura dezvoltarea afacerii, incat angajatii au cele mai moderne costume de protectie, cele mai noi masti care sa le asigure protectie impotriva substantelor toxice atunci cand sunt in procesul de vopsire al pieselor autoturismelor, pentru care instaleaza ventilatoare, care sa asigure o curatare eficienta a aerului. Cel mai important in procesul de productie este aerisirea aerului, ventilarea acestuai si curatirea sa, pentru ca cele mai multe particule de praf se pot depune pe componentele pieselor si mai apoi nu asigura functionarea acestora in parametri normali.

Daca vorbim despre masini, vorbim si despre procesele lungi de productie, de la diverse componente si pana la produsul finit, care parcurg cele mai multe etape, de la asamblare, montare, vopsire, tinichigerie, pana la testare si drive test, pentru a asigura nivelul optim de functionare al acestora inainte de a fi pus in vanzare pe piata automobilelor.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.