Economisire de bani pentru cele necesare scolii

A inceput deja scoala de ceva timp, insa cum este abia prima luna in care cei mici si cei mari au trecut din nou la ghiozdane, uniforme si manuale scolare, inca mai exista parinti si copii ce urmaresc sa cumpere lucruri necesare scolii si activitatilor ce se desfasoara acolo. Asadar, cateva idei pentru economisirea de bani pentru cumparaturi mai eficiente, in cele ce urmeaza.

De fiecare data cand iesi la cumparaturi, este cel mai bine sa iti notezi pe ceva mai intai de toate, lucrurile de care ai nevoie sau de care are nevoie cel ce merge la scoala, pentru a nu sari peste ceva sau pentru a nu lua in plus lucruri de care nu este nevoie, si in schimb de a da bani pe nimicuri care nu sunt necesare.

Cu totii stim ca atunci cand incepe scoala, mai ales in perioada dinaintea acesteia, toate magazinele afiseaza oferte speciale si promotii la diversele lucruri ce sunt necesare scolii, de la caiete si carti si pana la ghiozdane si hainute speciale pentru scoala.

Lucrurile pe care trebuie sa le folosesti la scoala, ca hartia, pixurile si stilourile cu care se scrie, trebuie sa fie dintre cele mai bune si de calitate, pentru ca trebuie sa si dureze destul de mult, in schimb lucrurile mai putin necesare, sau mai bine zis necesare, dar neimportante ca acuarelele, creioanele de colorat, cariocile si alte instrumente de desenat si scris pot sa fie mai putin calitative, atata timp cat functioneaza si sunt bune pentru ceea ce are copilul de efectuat la scoala.

Chiar daca preferi sa iesi de mana cu al tau copil si sa cumperi de la fata locului produse, lucruri, pe care le vezi cu ochii tai si poti sa le evaluezi pe loc, chiar si pe internet vei gasi produse necesare scolii foarte de calitate si mult mai ieftine, plus ca de vei lua mai multe lucruri, ti se va aplica si o reducere de pret. Convenabil, nu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top