Cu siguranta cateodata apar anumite neintelegeri intre colegii de munca. De aceea este important sa stii ce sa faci atunci cand lucrurile o iau pe aratura.

Cel mai important este sa nu ridici niciodata tonul la locul de munca. Chiar daca ti se face o nedreptate incearca sa fii calma. Lucrurile se rezolva mai usor daca esti calma. Daca tipi si injuri nu vei face decat sa starnesti si mai mari conflicte in jurul tau. Incearca sa nu lasi loc de neintelegeri mai ales daca auzi ceva despre tine. Cauta raspunsuri in toate partile pana le gaseseti. Nu lasa loc de nedumeriri. Este mai bine sa stii adevarul decat sa iti imaginezi tu lucruri care nu sunt adevarate.

Evita sa faci anumite acuzatii. S-ar putea ca acea persoana sa o ia prea personal si nu prea o sa iti convina. Persoana in cauza se va simti insultata. De asemenea nu devia de la subiect. Uneori intradevar se aduna cam multe lucruri dar o data ce va certati pe un anumit subiect nu mai aduce in discutie si alte subiecte din trecut. In acest fel se ajunge la conflicte mari si nu se sting tocmai usor.

Chiar daca tu esti persoana care are cel mai des dreptate e important sa ii lasi si pe altii sa isi spuna parerea. Chiar daca se ajunge sa faceti cum spui tu, lasa-i si pe altii sa vorbeasca. In acest fel vor fi evitate anumite conflicte. Mai ales cand se iau anumite decizii legate de locul de munca este important ca toti sa participe la aceste discutii.

Daca te certi cu cineva lasa-l sa termine ce are de zis, nu il intrerupe deoarece asta il enerveaza si mai tare. Discutiile pot continuta atunci cand toata lumea este calma. Daca suntem calmi putem rezolva si cele mai dificile probleme.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.