anul nouanul nou

Evita comparatiile. O sursa de nefericire pentru tine este de a te compara singur cu altii din jur si cu realizarile altora. Doar pentru ca matusa ta a efectuat o vizita in Europa anul trecut, nu inseamna ca si tu trebuie sa faci la fel. Chiar daca a ta colega de munca are o garderoba plina de haine de designer, nu este nimeni care sa iti spuna ca si tu ar trebui sa ai la fel. In loc de a te mai compara in mod permanent cu ceialti di jur, cauta si gaseste calitatile unice pe care le posezi si sarbatoreste-le.

Odihneste-te suficient. Daca ai vazut vreodata cat de morocanoasa esti dupa o noapte in care abia ai inchis un ochi, ar trebui sa realizezi cu usurinta cat de important este de a dormi suficient si de a te odihni de asemenea. In timp ce poate fi destul de tentant sa stai treza pana tarziu, iti vei face singr o favoare prin faptul ca te vei duce la somn mai devreme decat de obciei si iti vei creste soarta de a fi mult mai fericit si mai odihnit a doua zi de dimineata. A dormi suficient in fiecare noapte este cheia catre o sanatate cat mai buna.

Iarta! In timp ce actiunile celorlalti dezic intelegerea, vine un timp cand ar trebui sa ierti si tu. Cu toate ca a ramane suparat pe cineva poate fi destul de tenant, mai ales in societatea noastra, nu vei face altceva decat sa te ranesti pe tine insati  atunci cand vei fi foarte suparat. Elibereaza-te din punct de vedere emotional si iarta pe cei care te-au ranit vreodata. Viata este prea scurta pentru a tine pizma si invidie sau pentru a ramane suparat pe cineva.

Fii atent cu propriile nevoi. Daca mereu ai pus nevoile altora pe primul loc, atunci este cazul sa te mai gandesti si la tine. Daca ai o pasiune, cultiv-o, hraneste-o si alimenteaz-o aat cat trebuie pentru a fi mai fericit si mai implinit.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.