filme cu impact enorm

“Bronson” este un film de succes ce a avut un buget de 230,000 de dolari si incasari peste asteptari, de 2, 3 milioane de dolari. Aceasta drama biografica psihologica britanica a fost lansata in anul 2008 de catre regizorul si producatorul Nicolas Winding Refn.

Filmul portretizeaza viata prizonierului notoriu Michael Gordon Peterson (interpretat de Tom Hardy) ce a fost redenumit sub numele de Charles Bronson de catre managerul sau de sport, si care in cele din urma a ajuns unul dintre cei mai periculosi criminali din Statele Unite ale Americii. 

O alta productie cinematografica, “The Brothers McMullen” a avut un buget de lansare de doar 23,800 dolari, in schimb incasarile si veniturile de pe urma lansarii fiind cu mult mai mari decat se astepta toata lumea, in valoare de 10,2 milioane de dolari.

Un film de comedie drama scris, produs si regizat de catre Edward Burns, “The Brothers McMullen” spune povestea vietii a trei frati din Long Island, New York in vreme ce invata despre religie, dragoste, sex, casatorie si familie. 

“Clerks” este un alt film ce a avut un buget de lansare de doar 27,575 dolari si a avut incasari de 3,1 milioane de dolari in toata lumea. Scris si regizat de catre Kevin Smith, “Clerks: este un film alb-negru american de comedie in care joaca Jeff Anderson drept Randal Graves si Brian O’Halloran drept Dante Hicks.

A fost primul film al lui Smith de tipul “View Askewniverse” si care a introdus personaje periodice ca Jay si Silent Bob. “Clerks” a fost filmat cu doar peste 27,000 de dolari, o suma convenabila, si a avut castiguri in valoare de peste 3 milioane de dolari.

“In the Company of Men” a fost un film ce a avut un buget de doar 25,000 de dolari si incasari de peste 2,85 milioane de dolari. Aceasta comedie neagra canadiana/americana a fost scrisa si regizata de catre Neil LaBute si lansata in anul 1997. Scenariul se invarte in jurul a doi colegi muncitori care, frustrati de femei in general, planuiesc sa se joace intr-un mod badaran cu emotiile unei colege surde. Filmul a primit numai critici pozitive cu o rata de 89% pe Rotten Tomatoes.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.