Gerard Piqué

Echipa: Spania si FC Barcelona
Varsta: 27

Cunoscut pentru: Fundasul central este un adorat al presei datorita infatisarii sale de baietel si datorita faptului ca a castigat fiecare turneu important, incluzand  The Premiere League, The World Cup, The Champions si The European Super Cup. Iubita sa este nimeni alta decat Shakira, cu care are si un baietel, Milan.

Neymar Júnior

Echipa: Brazilia si FC Barcelona
Varsta: 22

Cunoscut pentru: Tanarul Neymar este una dintre cele mai noi stele in ascensiune din fotbal si a fost poreclit “urmatorul Pelé”. De doar 22 de ani, acesta este unul dintre cei mai bine platiti atleti din lumea sportului.

Luis Suárez

Varsta: 27
Echipa: Uruguay si Liverpool

Cunoscut pentru: Unul dintre cei mai mari fotbalisti ai sezonului, Suárez a inscris anul acesta 31 de goluri pentru Liverpool, castigand astfel prestigiosul premiu European Golden Shoe. Insa nu a ajuns aici fara controverse. Lui Suárez i-a fost interzis sa joace in semifinala Cupei Mondiale de Fotbal din 2010 dupa ce a respins o minge cu mainile(o mare incalcare a regulilor) si a fost suspendat de doua ori pentru doua incidente in care au fost implicate muscaturi.

Lionel Messi

Varsta: 26
Echipa: Argentina si F.C. Barcelona

Cunoscut pentru: Capitanul echipei Argentinei este considerat de multa lume drept cel mai bun fotbalist din lume. Este singura persoana care a castigat prestigiosul Balon de Aur de patru ori consecutiv si a doborat nenumarate alte recoduri odata ce si-a inceput cariera de tanar, de la varsta de 17 ani.

Glen Johnson

Echipa: England si Liverpool
Varsta: 29

Cunoscut pentru: Johnson este un sportiv adorat in Anglia, unde, binenteles, fotbalul este de fapt religia natioanala. A jucat la cinci dintre cele mai importante echipe de fotbal din tara, incluzand Chelsea si Liverpool.

Kyle Beckerman

Echipa: United States si Real Salt Lake
Varsta: 32

Cunoscut pentru: Oricine il poate recunoaste pe Beckerman dupa dread-urile sale, care, spune el ca au fost inspirate de un cover al unui CD de-al lui Bob Marley.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.