gadgeturi pentru sportgadgeturi pentru sport

Pe langa aplicatiile de pe telefoanele inteligente care ne pot ajuta mereu sa ramanem motivati si axati pe conditia noastra fizica, pe o activitate fizica intensa si pe dorinta de a ramane in forma, de a ne mentine si de a arata mereu bine, mai exista o serie de gadgeturi foarte inteligente si foarte speciale care nu fac altceva decat sa ne impulsioneze si sa ne incurajeze sa ne traim viata intr-un mod cat mai sanatos si mai activ posibil.

Cantarul inteligent

Un cantar de calibrul acestui cantar nu mai poate fi regasit niciunde printre vecgile modele de pe piata. Nu doar ca acest cantar iti masoara greutatea in starea in care se afla, dar de asemenea acest cantar numai bun si practic pentru orice impatimit al sportului poate masura si grasimea din corp, ritmul cardiac si calitatea aerului de respirat din locul in care este amplasat.

De asemenea, daca iti vei dori sa incarci aceste masuratori si indici in mediul online pe un site poti opta pentru conectarea acestuia prin Bluetooth sau Wireless la dispozitivul tau pe care stai pe internet.

Bratara cu Bluetooth

Aceasta bratara, la fel ca si cantarul inteligent, nu este o bratara obisnuita ci este mai mult de atat. La fel ca si cantarul, acest accesoriu de pus la mana se poate conecta prin Bluetooth la telefonul tau, mai exact la aplicatia gratuita de pe telefonul tau inteligent.

Aceasta bratara interesanta si sport iti poate monitoriza cu exactitate activitatile fizice intreprinse si iti poate afisa pe loc informatii legate de timpul pe care l-ai petrecut arzand niste calorii, pasii pe care i-ai efectuat, dar si caloriile de care ai scapat. In cazul in care iti doresti sa descarciaceste date in telefon, asa cum spuneam mai devreme, trebuie doar sa te conectezi la aplicatia de pe telefonul tau si sa inregistrezi datele acolo.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.