In cat timp ajunge un site pe prima pagina in rezultatele Google? Ce spun expertii E-Advertising

Ideea de a investi in SEO surade oricui aude despre pozitia pe care site-ul sau ar putea sa o ocupe dupa cateva luni de colaborare cu o agentia specializata. Unii sunt foarte nerabdatori si insista cu intrebari legat de cum decurge totul, unde pot urmari ce se intampla pe parcursul procesului si asa mai departe, ceea ce e si normal.

Cand faci o investitie, vei dori sa fii mereu la curent legat de cat de productiva este. Te invit sa citesti mai departe pentru a afla cateva informatii despre acest subiect, pentru a te introduce in lumea Google si ce presupune de fapt procesul de SEO.

Conteaza daca esti sau nu in prima pagina de rezultate Google?

Clar DA! Era o perioada in care oamenii chiar puneau aceasta intrebare. Odata ce ai inteles sensul pozitiei pe care site-ul tau o ocupa in Google esti mai predispus sa investesti in acest sens. Practic cei mai multi dau click pe site-urile afisate pe primele pagini, sa zicem. Altii nu ajung niciodata mai departe de pagina 2, pentru ca se considera ca pana la aceasta este spuma, profesionalismul, deci ceea ce au nevoie.

Firmele de SEO ce ofera servicii de marketing astazi, cum este E-advertising.co, sunt ceea ce in trecut lipsea. Ceea ce trebuie sa intelegi de fapt e ca prezenta online a site-ului tau e asociata cu o vizibilitate sporita a afacerii tale.

Desigur, lucrurile nu mai sunt la fel de simple ca la inceput, cand puteai cu usurinta sa pacalesti motorul pentru a ajunge in prima pagina de rezultate. Google isi imbunatateste permanent algoritmii, deci tehnicile de optimizare care sunt tocmai etice nu prea mai au vreo sansa de reusita. Din contra, daca alegi aceasta cale ai sanse mari sa te trezesti cu sanctiuni din partea motorului.

Gandeste-te ca in aceeasi masura in care webmasterii au incercat sa pacaleasca motorul, in aceeasi masura Google cauta sa ofere utilizatorilor rezultate dintre cele mai relevante, care sa le foloseasca in adevaratul sens al cuvantului. Putem spune ca in prezent isi indeplineste cu succes obiectivul, dar nu putem spune acelasi lucru despre cei care investesc in SEO. Conteaza enorm experienta celor care aplica tehnicile de SEO, masura in care sunt in tema cu noile update-uri ale motorului si alti astfel de factori. Nu e un hobby pe care il poti face din cand in cand, e o chestiune de care trebuie sa te ocupi permanent. Iata de ce ai nevoie sa colaborezi cu o agentie de SEO care e recomandata pe piata pentru asa ceva. In principiu, poti avea in vedere companiile mari de azi, colaborarile pe care le-au avut si le au vizavi de aceasta nisa.

In orice caz, nu trebuie pierdut deloc din vedere ca ceea ce va interesa mereu pe Google este relevanta pe care site-ul tau o ofera utilizatorilor. Este unul dintre aspectele in care trebuie sa investesti mereu, o contributie importanta in acest sens aducand-o atat partea de SEO On-Page, cat si cea de Off-Page.

Afla mai multe despre cum iti poti aduce site-ul in primele pagini ale rezultatelor Google si despre ce timp e vorba, dar si alte informatii de interes pe e-advertising.co.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top