in forma birouin forma birou

Este normal ca vei deveni la un moment dat infometat in timpul zilei, mai ales la locul de munca. Pentru a avea destula energie pentru o zi buna de munca, ai nevoie de cateva gustari hranitoare si de niste aperitive delicioase si sanatoase. Alege dintr-o varietate mare de fructe ca merele, bananele si capsunile.

In plus, iti poti spori energia cu ajutorul urmatoarelor alimente: iaurt natural, morcovi serviti cu o smantana foarte scazuta in grasimi, ardei rosii iuti cu hummus si telina cu unt de arahide. Aminteste-ti faptul ca aperitivele si gustarile pline de zahar si pline de carbohidrati au un impact negativ pentru sanatatea ta.

Asculta muzica optimista. Se crede ca muzica sporeste starea de bine a oamenilor aflati intr-o situatie dificila. Ascultatul de muzica este o modalitate foarte buna de a te relaxa si de a uita de tot raul din jur. De exemplu, muzica jazz, hip-hop sau rock este optiunea cea mai buna pentru tine.

Aceste genuri de muzica iti vor permite sa stai treaz si binedispus pentru mai mult timp. Muzica instrumentala este de asemenea buna. Foloseste-ti castile pentru a nu distrage pe altii de la munca prin ascultarea de muzica tare.

Misca-te. Normal, acei oameni care lucreaza de la birou isi petrec prea mult timp stand doar jos si doar in acelasi loc. Acest lucru poate fi destul de plictisitor, obositor si chiar periculos pentru sanatate. Daca esti unul dintre acesti oameni, ti-as recomanda sa iei o pauza si sa faci niste exercitii sportive.

Ridica-te de pe scaun si misca-te prin camera sau urca niste scari chiar.De obicei, atunci cand sunt obosit ma intind, fac rotiri si niste genoflexiuni. In cazul in care nu poti face unul dintre aceste lucruri la locul de munca, incearca macar sa-ti intinzi picioarele, sa-ti misti picioarele si sa le scuturi sau macar sa-ti incrucisezi picioarele.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.