Inotul ca sport benefic pentru sanatate

Ai putea sa-ti faci din inot un tip de antrenament pe care sa il practici de cateva ori pe saptamana pentru a te mentine in forma si pentru a fi cat mai sanatos, dar si ca hobby chiar. Ai putea sa iti impui sa completezi in cadrul unei sesiuni de inot  o serie de lectii  si sa inoti in jur de 45 de metri incontinuu, apoi sa treci chiar si mai departe de atat si sa inoti cam 90 si ceva de metri. Oricare ar fi nivelul tau, seteaza-ti obiectivele in mod realistic si inteligent si apoi continua sa te misti intr-un ritm alert, fara sa renunti.

Gaseste-ti un partener de inot: poate fi vorba despre un prieten cu care deja mai faci sport din cand in cand, cineva de la birou care este la fel de entuziast in a inota alaturi de tine sau chiar cineva cu care te poti intalni la piscina locala-insa oricine ar fi acea persoana, a avea un antrenor personal si pe cineva pe acre te poti baza si alaturi de care poti inota, te va ajuta sa iti mentii vointa si daruirea pentru inot. Seteaza-ti scopurile astfel incat sa va puteti sprijini unii pe altii.

Lucreaza mai mult la o slabiciune care tine de felul tau de a inota. Poate fi vorba despre felul in care respiri atunci cand inoti, poate fi vorba despre miscarile tale din picioare de atunci cand inoti, poate fi vorba despre a invata cum sa te intorci la stanga sau la dreapta sau poate fi vorba chiar de a inota incontinuu o singura tura fara intrerupere.

Oricare ar fi slabiciunea ta, lucreaza la ce nu te pricepi prea bine pana cand te vei invata mai bine si pana vei fi obtinut ceea ce ti-ai fi dorit. Apoi treci la urmatoarea slabiciune si perfectioneaz-o!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top