Lasă Netflix și telefonul – pictează pe numere și relaxează-te!

De cum începe sezonul rece te gândești la activități statice, să stai mai mult pe acasă și să te cuibărești în patul cald. Preferi seriale în maraton și ceaiuri, poate chiar un vin fiert. Efectiv îți place să pierzi vremea făcând nu mare lucru. Ce ai spune însă de un mod mai plăcut, interesant și creativ totodată de a-ți petrece timpul liber? Iar pentru asta pictura pe numere poate fi o alegere ideală.

Pictura pe numere este varianta mai rapidă față de ce ai fi crezut vreodată, pentru a picta un tablou perfect. Vei obține asta dacă ții cont de cum sunt așternute numerele pe o pânză schițată în prealabil. Așadar, atât timp cât respecți această corespondență simplă vei putea reuși să obții un tablou perfect. Iar kitul de pictură comandat de la www.pictorulfericit.ro îți este de ajuns încât să finalizezi un astfel de proiect.

Pictorul Fericit este o aventură pe care trebuie să o încerci cel puțin o dată

Dacă ai mai experimentat până acum vreodată ce înseamnă să faci cu efort propriu un proiect, atunci știi ce imensă satisfacție ai când reușești să faci asta. Exact același lucru se întâmplă și când vine vorba de a crea decorațiunile casei, mai exact tablourile cu care îți decorezi camera, livingul, biroul de ce nu.

Cauți prin magazinele de bricolaj variante care să îți placă. Toate par la fel și pare că nu au acel farmec, căci tu îți dorești să ai o casă cu design interior original. Ce ai spune să îți creezi chiar tu acele tablouri?

Kitul de pictură de la Pictorul Fericit include tot ce ai nevoie, de la pensule la culori, pânza de bumbac este întinsă pe șasiu, astfel încât vei picta foarte ușor, iar la final poți expune tabloul chiar și neînrămat.

O astfel de experiență nu te costă atât de mult pe cât ai crede. Ai transport gratuit la orice comandă de minim 99 de lei. Și dacă te bate gândul și talentul să încerci și altceva, poate chiar  să faci un tablou de la zero, găsești la Pictorul Fericit pânze, culori și pensule profesionale, cuțite, palete de culori, soluții și șevalete.

Descoperă acest e-shop. Toamna aceasta propune-ți să fie totul diferit și să încerci un proiect creativ! Dacă ai nevoie, informatii extra in acest articol vei găsi.

Contact:

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top