lectii de businesslectii de business

In primul rand putem preciza faptul ca gigantul american Apple este una dintre cele mai mari companii producatoare de dispozitive tehnologice de ultima generatie de pe piata. De la un brand atat de mare nu ai putea sa inveti decat de bine si sa iei in considerare sfaturi si idei pe care mai apoi sa le pui in aplicare in cadrul afacerii tale sau in careiera.

Un sfat important reiesit din urma stretegiilor efectuate de catre Apple putem invata sa ne concentram oamenii cei mai profi pe cele mai importante si solicitante proiecte. Nu stiu daca acest lucru trebuia retinut din activitatea practicata de catre Apple, ci mai mult trebuia stiuta deja de orice manager inteligent, insa este un aspect foarte important si daca nu era stiut, acum este momentul cel mai bun de a fi pus in practica.

Chiar daca o companie trebuie sa dea dovada de transparenta mereu in cadrul afacerilor pe care le intreprinde, oricine trebuie sa stie ca stretegiile si ideile de pus in practica in cadrul unei firme mari trebuie tinute secrete. Este vorba mai ales de politica de confidentialitate pe care orice angajat trebuie sa o semneze la incadrarea in munca in cadrul unei companii ce lucreaza cu baze de date, cu nume, contacte etc.

Nu este un lucru bun sa exagerezi cu perfectiunea. Nimic nu este perfect, insa poate da impresia de perfectiune sau macar de calitate, ceea ce conteaza foarte mult in cadrul unei companii ce se doreste de succes. Asadar, detaliile trebuie sa fie puse pe primul plan, fara exagerare.

Pentru ca cei ce cumpara sa fie fericiti si satisfacuti, atunci compania producatoare trebuie sa isi dea tot interesul, sa acorde toata atentia cuvenita fiecarui client in parte, dar mai ales fiecarui produs creat sau serviciu oferit. Trebuie sa faceti in asa fel incat clientul sa se simta important, singurul care conteaza, deoarece satisfactia acestuia duce la fidelizare si asa mai departe.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.