Lenjerie intima pentru barbati

Poate ca nu stiai pana acum pentru ca nu exista asa ceva, insa in zilele noastre si barbatii pot purta lenjerie intima asemanatoare cu cea a femeilor, doar ca aceasta este special conceputa pentru barbati si poate fi achizitionata de pe un site japonez.

Cu siguranta ai vazut de atatea ori pana acum in filme sau in productiile de teatru barbati in travesti si care sa poarte lenjerie intima pentru femei, fiind nevoiti mai mult de conditiile in care se aflau si pentru a reusi sa se introduca in cercurile femeilor, fara a putea fi recunoscuti.

Insa, nu la fel de putine ori, am vazut si barbati  purtand piese de lenjerie intima pentru femei mai mult ca un fetish si pentru ca le crea placere acest fapt. Ciudatenii ca aceasta am mai vazut, insa ca cineva sa produca chiar o linie de lenjerie intima special creata pentru barbati nu s-a mai vazut si este un lucru mai putin normal.

Aceasta idee, ca sutienele si slipii femeiesti sa fie imprumutate si barbatilor este absolut noua si putin iesita din normalitate, insa se pare ca aceasta ciudatenie este tot mai intalnita si mai putin iesita din comun, multi barbati facand trafic din plin pe site-ul japonez si comandandu-si aceste piese.

Nu numai ca intr-o asemenea colectie se regasesc atat sutiene, cat si slipi tanga sau normali pentru barbati, insa de asemenea aceste piese de lenjerie intima sunt create din dantela, din matase, au fundite si alte modele specifice lenjeriei sexy pentru femei.

Acum stam si ne intrebam ce fel de femei ar alege sa stea alaturi de un asemenea barbat efeminat si care femeie ar alege sa-si petreaca o noapte fierbinte cu un barbat imbracat din cap pana in picioare in lenjerie intima sexy specific feminina. Asa cum s-ar intreba si acestea, ne intrebam si noi, care mai este femeia din toata aceasta combinatie?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top