Luati un pix si o foaie, doamnelor si domnilor. Este timpul sa va creati acea lista de dorinte pe care ati vrut tot timpul s-o creati in care sa includeti mai ales multe destinatii de calatorie in care va doriti sa mergeti si de care ati auzit ca merita. Veti avea nevoie de cateva destinatii de vacanta care sa va duca in cele mai frumoase si incitante aventuri din viata voastra. Nu va faceti griji, va acoperim si va ajutam sa faceti asta, bani sa aveti!

Marea Bariera de Corali, Queensland, Australia

Marea Bariera de Corali este cea mai intinsa colectie de recife de corali din lume, intinzandu-se pe o suprafata de 1,400 de mile. Este atat de mare incat poate fi vazut chiar din spatiu, si se afla in topul celor Sapte Minuni ale Lumii Naturale. Acesta este locul perfect pentru scufundari, oferindu-ti o priveliste unica a vietii subacvatice.

Piramidele lui Giza, Egipt

Ca una dintre cele Sapte Minuni ale Lumii Stravechi este inca in mare parte intacta. Piramidele lui Giza sunt un loc care merita cu adevarat a fi vizitat. Datand din anii 2,560 inainte de Hristos, Marea Piramida a alui Giza a fost clasata ca cea mai inalta structura construita de om de peste 3,800 de ani.

Stonehenge, Amesbury, England

Multe mistere inconjoara Stonehenge, si contrat celor care cred ca este un morman de 25 de tone de roci, este de fapt un loc minunat de vizitat. Angajeaza un ghid turistic care sa te duca in centru, si la apusul soarelui, bucura-te de stralucirea uimitoare a soarelui care se reflecta pe coloanele de stanca ale Stonehenge.

Salar De Uyuni, Bolivia

Aceasta intindere masiva de sare, cea mai mare din lume, se intinde pe o suprafata de 4,086 de metri patrati. Formata din cateva lacuri stravechi, aceasta intindere de sare devine atat de relectorizanta in sezonul ploios incat este folosita pentru a calibra satelitii. Efectiv, este cea mai mare oglinda din lume si o priveliste care iti taie respiratia.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.