Intradevar barbatii isi arata mai putin sentimentele fata de femei care isi pun inima pe tava. Si daca este sa vorbim despre iubire femeile o exprima mai mult prin cuvinte iar barbatii prin fapte.

Exista bineinteles cateva lucruri prin care iti poti da seama daca un barbat te iubeste cu adevarat. Primul lucru care sa te faca sa crezi acest lucru este ca te include in planurile sale. Chiar daca este vorba de o iesire cu baietii, o seara in club, un biliar el mereu te ia si pe tine.

Un alt lucru prin care isi dovedeste iubirea este ca te saruta si te imbratiseaza oriunde. Nu il intereseaza ca sunteti in public, autobuz, parc. De asemenea daca observi ca nu este deranjat de faptul ca folosesti calculatorul lui sau laptopul poti fi sigura ca e o dovada de iubire. Totusi, unui barbat nu ii sta in fire sa lase aceste lucruri oricui.

Iti cunoaste gusturile privind muzica si filmele. De asemenea nu se supara sa priveasca filme romantice cu tine. Daca e prima persoana care observa ca esti suparata si incearca sa te impace prin orice metoda clar ca te iubeste. Chiar daca nu esti suparata pe el, faptul ca incearca sa te impace inseamna ca chiar te iubeste.

Daca este incantat sa mearga cu tine la cumparaturi, si mai ales daca se ofera de unul singur, clar este o dovada de iubire. Un alt lucru care ar trebui sa iti dea de gandit este faptul ca se intereseaza mereu ce program ai, ce examene, daca ai mancat etc.

Si daca te anunta cu privire la tot ce face, mai ales atunci cand primeste vesti bune si tu esti prima persoana pe care o informeaza, atunci clar te iubeste. Un alt lucru prin care isi arata iubirea este ca nu evita sa iti faca complimente chiar daca sunt de fata si prietenii lui.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.