Marilyn Monroe

Este greu sa gasesti pe cineva care sa considere ca Marilyn Monroe nu a fost o adevarata viziune. Cu jumatate de secol dupa ce aceasta a decedat, ea inca ramane un simbol al frumusetii nu numai in lumea vorbitoare de limba engleza, ci si in toata lumea de langa la fel de mult. Pentru cineva care nu a trait mai mult de 30 de ani din viata, castigurile ei referitoare la frumusete si eleganta sunt inca considerabile pentru toate generatiile.

Cu toata viata tumultuoasa pe care a trait-o, Marilyn Monroe nu este considerata prea des drept un model de urmat in viata. Si totusi, oricine ar fi cunoscut succesul ei in viata, nu se poate sa fi facut decat ceea ce trebuia in viata. Cateva motive pentru care aceasta zeita a frumusetii este un adevarat model de viata.

Aceasta a fost o supravietuitoare. Marilyn Monroe a avut probabil una dintre cele mai urate copilarii pe care le-ar putea avea vreodata cineva. Nascuta dintr-o mama care era sever bolnava mintal, aceasta a fost data catre divesre familii adoptive de-a lungul anilor. Marilyn a fost abzuata inca din copilarie si a fost aproape ucisa la un moment dat. Trecutul legat de problemele mintale din familie a urmarit-o toata viata.

In filmul documentar “Marilyn Monroe: The Final Days”, doctorul acesteia vorbeste despre lupta sa impotriva afectiunii bipolare. Si totusi, aceasta a reusit sa-si cladeasca o cariera frumoasa. A avut nevoie de o masura inumana de disciplina de sine ca sa reuseasca ceea ce a reusit ea.

Marilyn Monroe a fost si este inca criticata post mortem cum ca nu a jucat altceva in filmele sale decat rolul unei blonde frumoase, dar prostute. Multi atribuie alegerea ei in legatura cu rolurile din filme datorita lipsei de inteligenta. Monroe, totusi, era desteapta si era criticata degeaba. Ea si-a controlat singura cariera si si-a pornit singura propria companie de productie intr-o vreme in care nicio actrita nu facea asa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top