metode indepartare tatuajemetode indepartare tatuaje

Indepartarea tatuajelor cu laserul nu este singura optiune prin care se poate face asa ceva, insa alte proceduri sunt considerate a fi si metodele chirurgicale si trebuie efectuate de catre un doctor.

Dermabraziunea

Dermabraziunea este procesul cojirii stratului exterior de piele cu o unealta abraziva rotitoare pentru indepartarea imaginii de pe piele. Efectuata de catre un dermatolog sau de catre  un chirurg cosmetician, dermabraziunea poate fi o procedura dureroasa si se foloseste de anestezia locala si de racirea zonei pentru usurarea suferintei pacientului. La fel ca si alte metode de indepartare a tatuajelor, imaginea poate sa fie inca putin vizibila dupa tratament.

Potrivit cu Mayo Clinic, zonele afectate se vor inrosi si te vor durea putin  timp de 10 zile dupa efectuarea procedurii in cauza. Trebuie avuta grija pentru a pastra zona curata pentru descresterea sansei unei infectii. Indepartarea unui tatuaj folosind dermabraziunea poate rezulta in cicatrizarea permanenta.

Extirparea

Extirparea este o alta metoda de indepartare a tatuajelor efectuata de catre un doctor si care implica  taierea tatuajului direct din piele si inchiderea inciziei cu suturi. Asa cum este declarat de articolul la care se facea referire mai devreme din Mayo Clinic, indepartaea chirurgicala a unui tatuaj nu lasa urme vizibile pe piele ale imaginii, insa totusi rezulta in cicatrizare.

In mod normal, doar persoanele cu tatuaje foarte mici sunt considerate candidate ideale pentru extirpare de vreme ce imaginile mult mai mari  indepartate prin aceasta procedura pot sa necesite grefe de piele.

Costurile indepartarii chirurgicale a tatuajelor

Costurile pocedurilor dermabraziunii si a extirparii pot varia in functie de o varietate de factori si pot fi comparati cu, sau nu pot fi comparati cu, indepartarea tauajelor cu laserul. Pentru a obtine o oferta de pret, trebuie ca mai intai sa te intalnesti cu doctorul in cauza pentru o consultatie, astfel ca ea sau el  sa vada cam ce seste necesar pentru indepartarea tatuajului in cauza de care vrei sa scapi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.