In cazul in care te numeri printre miile de oameni care se tem de avioane si au atacuri de panica atunci cand vine vorba despre a calatori cu avionul, este recomandat sa nu stai asa si sa iti agravezi situatie, pentru ca nimic nu pate fi mai frumos, mai rapid si mai incitant decat o plecare in concediu cu avionul. Tocmai pentru a inlatura frica de zbor ar trebui sa incerci urmatoarele metode.

Ar trebui sa mananci inainte de a te urca in avion, dar si atunci cand te afli in el. Mesele servite pe timpul zborurilor pot ajuta pasagerii aflati in avion sa isi depaseasca temerile, prin spargerea monotoniei unui zbor normal si asigurand pasagerilor o anumita activitate de luat in calcul.

A te bucura de o masa pe timpul unui zbor iti poate distrage atentia de la frica ta de zbor. Insa ceea ce mananci in timpul zborului este la fel de important datorita continutului nutritional pe care il contine mancarea respectiva, pentru cate poate sau nu ajuta sa te relaxezi.

Alimentele ce contin carbohidrati si grasimi sub forma de paste, biscuiti sau branza furnizeaza lipide in circulatia sangelui, ceea ce te poate ajuta sa te relaxezi. Asa ca mananca! Te poate ajuta cu ceva pana la urma.

Daca frica ta de zbor ia nastere atunci cand mergi in aeroport, atunci mergi acolo cu mult mai devreme de zborul in cauza. Mergi acolo si intreaba daca poti avea parte de un tur. Viziteaza terminalul. Stai prin preajma pentru o vreme. Acomodeaza-te cu avionul.

Daca vei incerca sa iti depasesti frica de cai nu ai sari pe unul si ai incepe sa galopezi din prima nu? Nu. In schimb, ar trebui sa vezi un cal si poate sa iti petreci ceva timp in preajma acestuia pentru a te acomoda cu el. La fel si cu avionul, doar ca marimile difera de la cer la pamant.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.